Yener K

Techolay
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar, benim ufak oğlan aklıma girdi. Logitech G29 direksiyon seti ve Steam'den Asetto Corsa aldık. Bir nevi dert de mi aldık, bilemedim. Bir tane mod kurdum ama bendeki Content Manager ile videodaki farklıydı. Sonunda çalıştı ama renkler çok kötü. PC çok güçlü olmasa da bu oyunda 1080p için yeterli gözüküyor.
R5 3600
RTX 2070 Super
2X8 GB 4000 MHz RAM
Oyun ise SSD'de kurulu.
Sorunsuz bir mod veya ayar tavsiyesi olan var mı? İyi Sosyaller.

Merhaba arkadaşlar, benim ufak oğlan aklıma girdi. Logitech G29 direksiyon seti ve Steam'den Assetto Corsa aldık. Bir nevi dert de mi aldık, bilemedim. Bir tane mod kurdum ama bendeki content Manager ile videodaki farklıydı. Sonunda çalıştı ama renkler çok kötü. PC çok güçlü olmasa da bu oyunda 1080p için yeterli gözüküyor.
R5 3600.
RTX 2070 Super.
2x8 GB 4000 MHz RAM.
Oyun ise SSD'de kurulu.
Sorunsuz bir mod veya ayar tavsiyesi olan var mı? İyi sosyaller.

Abi araç modları kurulu değilse Drive linkine araçları yüklemiştim linki atayim mi?
Araç modları DPC groupa ait. Araçları yüklemek zulümde.

Buraya bakabilirsiniz. Ben modları zamanında buradan kurmuştum.

Zaten DPC'den başka adamakıllı araç modları yok.

DPC groupun kendi Discord'unda tüm bilgiler mevcut nasıl girileceğine dair.

Son düzenleme:
Hocam Content Manager çok sıkıntılı bir program gerçekten. Her şeyi mükemmel yapsanız bile rasgele bir hata çıkabiliyor karşınıza. İsterseniz siz komple her şeyi en baştan yapın;

Öncelikle Content Manager farklıydı demişsiniz, şuradan son sürümünü indirebilirsiniz. Belki sizdeki eski sürüm falandır. Bu arada şu kod ile de Content'i aktifleştirebilirsiniz: EDL2-LRMN-XJWP-6379-SXJ4-AHC8-GRD7

Shutoko Revival Project Discord sunucusunda ihtiyacınız olan her şey var. Zaten bu trafikli haritayı da, trafik paketini de bu adamlar hazırlıyor. Sunucuda ''setup_installation'' diye bir kanal var. Oradan haritanın son sürümünü indirebilirsiniz. Zaten kurmak için uygulamanız gereken adımlar da orada yazıyor.

Onu hallettikten sonra şuradan trafikte gördüğünüz NPC araçların bulunduğu paketi indirin. Bunu kurmak için yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz .rar'ı sürükleyip Content Manager'ın içine atmak. Ha bu arada, Content Manager'ın içinden Custom Shaders Patch'in 0.2.3. ya da daha yüksek bir sürümünü indirmeyi de unutmayın. Otomatik olarak kuruyor zaten
1750015985983.webp

Bu konuda pek emin değilim fakat Trafik Paketi'ndeki araçlar Japanese Car Pack gibi DLC'leri gerektiriyor olabilir. Ben oyunu tüm DLC'leri ile birlikte aldığım için hiç hata ile karşılaşmadım ama siz karşılaşırsanız, Shutoko Revival Project'in Discord'undaki ''help'' kanalında yardım isteyebilirsiniz.

Son olarak, Sol'ü indirmenizi tavsiye ederim. Grafik modu gibi bir şey ama önemli. Son sürümünü şuradan indirebilirsiniz. Eğer oyunu severseniz 1 dolar ücreti olan Pure Assetto Corsa modunu almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Oyuna çağ atlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: