MysLL

Çalışkan
Selam, arkadaşım ile birlikte Assetto Corsa'da trafik modu ile birlikte, beraber oynamak istiyoruz. Bunu nasıl yapabiliriz? İnternette tam bir yol bulamadım. Sunuculara girmeden, sadece ikimizin olacağı bir şekilde oynamak istiyoruz.

Selam, arkadaşım ile birlikte Assetto Corsa'da trafik modu ile birlikte, beraber oynamak istiyoruz. Bunu nasıl yapabiliriz? İnternette tam bir yol bulamadım. Sunuculara girmeden, sadece ikimizin olacağı bir şekilde oynamak istiyoruz.
Kendinize sunucu açmanız lazım. Bu uğraştırıcı yöntem yerine NoHesi sunucusuna girip orada oynayın. Zaten 10 20 tane sunucuları mevcut kimsenin olmadığı sunucuya girin ikinizde orada oynayın. Discord sunucularından servers odası var orada Realistic Traffic olana girmeniz gerek.

DPC veya nohesi ngg de olur onlarda zaten bir sürü server var illa boş serverlar var yükleyip oynayabilirsiniz.