Thanos

Üstün
Evet, soru başlığındaki gibi siteleri var mı? Baktım fakat bulamadım. Üretici firmaya, yani Asgard Global'e ulaşmam gerekiyor.

Alibaba'da Asgard'ın Powev Electronics diye Çinli bir firmaya ait olduğu yazıyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra bir website buldum ama websitenin görünüşü çok ilginç geldi bana. Herhangi bir destek bilgisi de bulamadım. İsterseniz bir de siz bakın. Sayfayı Chrome üzerinden İngilizce'ye çevirerek okuyabildim bu arada. Gerçekten ne kadar doğru ondan şüphe ettirdi sitenin tasarımı.

Siteye baksanız da çok bir şey elde edebilir misiniz, şüpheli. Belki tıklamaya bile değmeyebilir. Bulduğum ulaşım bilgilerini bırakayım. Powev Electronics'in sitesinde şöyle geçiyor:

1712858332186.webp

Son düzenleme:
Alibaba'da Asgard'ın powev electronics diye Çinli bir firmaya ait olduğu yazıyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra bir web site buldum ama web sitenin görünüşü çok ilginç geldi bana. Herhangi bir destek bilgisi de bulamadım. İsterseniz bir de siz bakın. Sayfayı Chrome üzerinden İngilizce'ye çevirerek okuyabildim bu arada. Gerçekten ne kadar doğru ondan şüphe ettirdi sitenin tasarımı.

Siteye baksanız da çok bir şey elde edebilir misiniz, şüpheli. Belki tıklamaya bile değmeyebilir. Bulduğum ulaşım bilgilerini bırakayım. Powev electronics'in sitesinde şöyle geçiyor:

Bu iletişim adresini hangi sitede buldunuz linkini atar mısınız yani bu iletişim sekmesinin linkini atar mısınız?

Bu iletişim adresini hangi sitede buldunuz linkini atar mısınız yani bu iletişim sekmesinin linkini atar mısınız?
Tabii hocam buyurun. Şu sitenin en altındaydı. Farklı birkaç mailleri daha var sanırsam.