Detaylar
Kim cevapladı?Bahsettiğiniz firma tam olarak ne yapıyor hocam? Bilgisayar parçaları tedarikçisi ise şu var:
www.asgardstore.com
ASGARDSTORE.COM - ASGARDSTORE.COM
www.asgardstore.com
Son düzenleme:
Thanos
Üstün
Bahsettiğiniz firma tam olarak ne yapıyor hocam? Bilgisayar parçaları tedarikçisi ise şu var:
ASGARDSTORE.COM - ASGARDSTORE.COM
www.asgardstore.com
RAM üretiyor hocam.
Alibaba'da Asgard'ın Powev Electronics diye Çinli bir firmaya ait olduğu yazıyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra bir website buldum ama websitenin görünüşü çok ilginç geldi bana. Herhangi bir destek bilgisi de bulamadım. İsterseniz bir de siz bakın. Sayfayı Chrome üzerinden İngilizce'ye çevirerek okuyabildim bu arada. Gerçekten ne kadar doğru ondan şüphe ettirdi sitenin tasarımı.
阿斯加特Asgard官网
阿斯加特官网、Asgard官网、内存条、DDR4、固态硬盘、SSD、高端定制、游戏内存、高频电竞、NVMe SSD、Pcie4.0、DDR5
www.powev.com.cn
Siteye baksanız da çok bir şey elde edebilir misiniz, şüpheli. Belki tıklamaya bile değmeyebilir. Bulduğum ulaşım bilgilerini bırakayım. Powev Electronics'in sitesinde şöyle geçiyor:
Son düzenleme:
Thanos
Üstün
Alibaba'da Asgard'ın powev electronics diye Çinli bir firmaya ait olduğu yazıyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra bir web site buldum ama web sitenin görünüşü çok ilginç geldi bana. Herhangi bir destek bilgisi de bulamadım. İsterseniz bir de siz bakın. Sayfayı Chrome üzerinden İngilizce'ye çevirerek okuyabildim bu arada. Gerçekten ne kadar doğru ondan şüphe ettirdi sitenin tasarımı.
阿斯加特Asgard官网
阿斯加特官网、Asgard官网、内存条、DDR4、固态硬盘、SSD、高端定制、游戏内存、高频电竞、NVMe SSD、Pcie4.0、DDR5www.powev.com.cn
Siteye baksanız da çok bir şey elde edebilir misiniz, şüpheli. Belki tıklamaya bile değmeyebilir. Bulduğum ulaşım bilgilerini bırakayım. Powev electronics'in sitesinde şöyle geçiyor:
Bu iletişim adresini hangi sitede buldunuz linkini atar mısınız yani bu iletişim sekmesinin linkini atar mısınız?
Tabii hocam buyurun. Şu sitenin en altındaydı. Farklı birkaç mailleri daha var sanırsam.Bu iletişim adresini hangi sitede buldunuz linkini atar mısınız yani bu iletişim sekmesinin linkini atar mısınız?
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-