Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
625 dolar çok fazla. Borçla dönen büyük şirketler bayağı işçi çıkarırlar diye düşünüyorum.
Az maalesef. Umarım temmuz ayı gibi yine yükselir.
Az önce sadece 3 ders kitabı ve 1 uçlu kaleme tam 1000 TL ödedim seneye nasıl olur düşünemiyorum.
Son düzenleme:
Bunlar kaybedeceğini biliyor yeni hükumete batmış bir ülke verecekler.
Gülesim geliyor ya.
625 dolar çok fazla. Borçla dönen büyük şirketler bayağı işçi çıkarırlar diye düşünüyorum.
Gülesim geliyor ya.
Dosya Ekleri
52'lik kesim vazgeçmez bence.Bunlar kaybedeceğini biliyor yeni hükumete batmış bir ülke verecekler.
Gülesim geliyor ya.
Kral gözünü seveyim umudumuzu düşürme. Şu yaşımda ağlıcam ya ülkenin haline.
Az maalesef. Umarım temmuz ayı gibi yine yükselir.
Bizim kütüphane zam yapacağının haberini 1 ay önceden haber verdi bile, hayırlar olsun efenim.
Uyuyan Sincap
Üstün
Enflasyona göre zam yapmalı. Üzgünüm ama enflasyonun altında bu zam.Önemi var mı ki? Asgari ücrete çok zam yapsalar da ona göre ürünlere zam geliyor. (hatta daha fazla) Canım milletim!
Büyük bir algı operasyonu yapılıyor, algılarla oynanıyor, algıları sağdan alıp sola koyuyorlar, algılarla halay çekiyorlar, algıları yapıyorlar, algı operasyonu, operasyon algısı, algı.
Red John
Uzman
Fazla degil, zaten bandin ust siniri asildi sadece, muhtemelen 2024'teki Carry Trade ile kur baskisi azalacak, 450-500 bandina oturmasi muhtemel.625 dolar çok fazla. Borçla dönen büyük şirketler bayağı işçi çıkarırlar diye düşünüyorum.