Sigortasız olacağınız için elinizden pek bir şey gelmez aslında. Ne kadar öyle bir durum olmayacağını düşünsem de yine de işveren ile konuşmanızı tavsiye ederim.
Hocam adam dalga geçer gibi konuştu benle. Hatta bir şey diyeyim mi, belki asgari ücretin bile altında verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga bırak boş ver başka bir iş bak. Sigortasız 16 yaşında çalışmak yaz tatili süresince bile kötü bir şey. Başına bir şey gelse sigortan olmadığı için çok sorun yaşarsın.

Aga bırak boş ver başka bir iş bak. Sigortasız 16 yaşında çalışmak yaz tatili süresince bile kötü bir şey. Başına bir şey gelse sigortan olmadığı için çok sorun yaşarsın.
Hocam başıma bir şey geleceğini pek düşünmüyorum.
Sigortalı iş mantıklı tamam ama zaten şurda çalışacağım 40 50 gün. Uzun vadede iş olsa sigortalı işe girerdim. Ben sadece parasındayım. Eğer maaş günü asgari ücretin altında verirse o adamla çok pis bozuşuruz.

Hocam başıma bir şey geleceğini pek düşünmüyorum.
Sigortalı iş mantıklı tamam ama zaten şurda çalışacağım 40 50 gün. Uzun vadede iş olsa sigortalı işe girerdim. Ben sadece parasındayım. Eğer maaş günü asgari ücretin altında verirse o adamla çok pis bozuşuruz.
Bozuşursun bozuşmasına da hepsi taraf tutup sana girerse görürsün o zaman bozuşmayı. 16 yaşındasın daha kime neye kafa tutabileceksin? Tamam hadi aileden sigorta vardır senin o yüzden sağlık konusuna girmiyorum fakat adamlar seni doğru düzgün kaale bile almamış niye ısrarla bir şey olmaz mottosundasın ki?

Bozuşursun bozuşmasına da hepsi taraf tutup sana girerse görürsün o zaman bozuşmayı. 16 yaşındasın daha kime neye kafa tutabileceksin? Tamam hadi aileden sigorta vardır senin o yüzden sağlık konusuna girmiyorum fakat adamlar seni doğru düzgün kaale bile almamış niye ısrarla bir şey olmaz mottosundasın ki?
Hocam çalışmayacağım vazgeçtim. Daha eli yüzü düzgün yerlerde iş arayacağım. Böyle insanlar işçi yerine köle arıyor.

@Windows10User aylık alacaksanız başlamayın haftalık ya da yevmiye ile çalışın sigortası olmayan yerlerde paranızı alamazsanız gidersiniz sigortasız komi çalıştıran yerlerde o paraya göz dikip para yok 1 gün 2 gün diye ertelerler paranız içerde kalabilir. Hesaplayın günlüğü haftalığı neyse öyle çalışın.