Seçimi kazanmak diye de bir şey yok. Kim neyi kazanacak seçimde? Hadi en sevilen, en istenen aday kazandı diyelim. Şu ülkenin toplanması asır bulur be asır!Ülkeye bir ay önce gelmiş mülteci bile oy verebiliyor. Bir dahaki seçimi de kaybedeceğimize inanıyorum ben mesela; tamamen gençlere üzülüyorum, başka bir şey değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Aşıya güvenimiz tam da topuk kanına ben de biraz güvenemiyorum.
Ya neyine güvenmiyorsunuz? 1 damla kan alıyor genetik hastalık vs ne varsa bakıyor. Hayat kurtarıyor erken teşhis.
Hocam normalde biz de güveniyorduk da çok komplo çıktı.Ya neyine güvenmiyorsunuz? 1 damla kan alıyor genetik hastalık vs ne varsa bakıyor. Hayat kurtarıyor erken teşhis.
Ethem Efe
Üstün
Hocam normalde biz de güveniyorduk da çok komplo çıktı.
Tüh ya komplo mu olmuş? Ya Allah aşkına bizim insanlarımız depremleri gemi ile, fay hattına sıvı enjekte ederek yapıyorlar diyorlar. Uçak izlerine chemtrails diyorlar. Her komplo teorisinde inanıyor musun sen? Vah vah vah.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam normalde biz de güveniyorduk da çok komplo çıktı.
Neyin komplosu ya? Topuktan kanın alınmasının sebebi tamamen bebeğin sağlığı için. Dokular daha yumuşak ve narin olduğundan yeni doğanlarda en güvenli kan alma noktası topuktur. Sinirlere uzak ve biraz daha sert doku olduğundan topuk tercih ediliyor.
Ethem Efe
Üstün
Neyin komplosu ya? Topuktan kanın alınmasının sebebi tamamen bebeğin sağlığı için. Dokular daha yumuşak ve narin olduğundan yeni doğanlarda en güvenli kan alma noktası topuktur. Sinirlere uzak ve biraz daha sert doku olduğundan topuk tercih ediliyor.
Anlatamazsın, ben artık kafayı yiyeceğim bunlara laf anlatmaya çalışırken.
Tüh ya komplo mu olmuş? Ya Allah aşkına bizim insanlarımız depremleri gemi ile, fay hattına sıvı enjekte ederek yapıyorlar diyorlar. Uçak izlerine chemtrails diyorlar. Her komplo teorisinde inanıyor musun sen? Vah vah vah.