Rehber Aşırı popüler olmayan güzel anime önerileri

Bence bu listeye the promised Neverland'de girer. 2 sezonluk çok çerezlik kaliteli bir anime.

Mangası daha iyi bence. Animesi çok kesik kalıyor. Türkiye'de vadedilmiş yokyer diye satılıyordu galiba.

4-5-6 ve 7 numaranın gideri var, izlenebilir.

7 numarayı pek beğendiğimi söyleyemem. hikayesi ve işlenişi ortalama altı. CGI ise sırıtıyor.
86 adlı anime ise sosyal medyada abartıldığı kadar beğendiğim bir yapım değildi ama gideri var.

Lycoris Recoil önerebilirim belki. İzlediğim en iyi işlerden değil, aynı zamanda anime kültürüm de pek sağlam değil ama "bilinmedik ama gideri var" kategorisine bence sokarız.

Inuyashiki'yi ben aslında 6 yıl önce izlediğimden, bir kusuru varsa bile pek görmedim veya hatırlamıyorum. Araya gece girmeseydi tek oturuşta bitiriyordum.

86'ya ben 0 beklenti ile girdim. İlk sezon daha çok hikayeyi temellendirmek için var gibime geliyor. 1. sezon atılan temeli kullanarak 2. sezon çok daha iyi bir anime yaptılar.

Son düzenleme:
Lycoris Recoil önerebilirim belki. İzlediğim en iyi işlerden değil, aynı zamanda anime kültürüm de pek sağlam değil ama "bilinmedik ama gideri var" kategorisine bence sokarız.
Katılıyorum, şaşırttığı için yüksek puan verdiğim serilerden biri. Öneririm. Liste de fena olmamış konu sahibinin eline sağlık.

Inuyashiki'yi ben aslında 6 yıl önce izlediğimden, bir kusuru varsa bile pek görmedim veya hatırlamıyorum. Araya gece girmeseydi tek oturuşta bitiriyordum.
Tekrar izlemeye değecek yapım değil, salla gitsin.
86'ya ben 0 beklenti ile girdim. İlk sezon daha çok hikayeyi temellendirmek için var gibime geliyor. 1. sezon atılan temeli kullanarak 2. sezon çok daha iyi bir anime yaptılar.
Yapımı izlerken pekte keyif almadım, ortalama bir animeydi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…