Evet millet, bugün size bazı güzel animeler önereceğim. Listedeki animeleri aşırı popüler olmayan güzel animelerden seçtim.

Listedeki animeler rastgele bir şekilde dizildi ve onları aşırı kısa bir şekilde özetlemeye çalışacağım. Fazla uzatmadan başlayalım bakalım:

1- Paripi Koumei (Ya Boy Kongming)

original.webp

Bu anime bayağı güzel. Kongming günümüz Tokyo'sunda yeniden dirilip, savaş taktikleri kullanarak şarkıcı kızımızı güzel bir yerlere getirmeye çalışıyor. Ayrıca animenin açılışı çok güzel, mutlaka izleyin izlettirin.

2- Macross Delta

Macross_Delta.webp

Bayağı beğendiğim bir anime ama hikayesini nasıl özetlesem bilmiyorum ama mutlaka izleyin uzay, mecha, müzik falan vesaire var.

3- Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki (How a Realist Hero Rebuilt the kingdom)

MV5BZTNhNDAxNjItYjdlNS00Zjk0LTk2MDYtNjZiMzQ5YzQxZmZjXkEyXkFqcGdeQXVyMzgxODM4NjM@._V1_FMjpg_UX...webp

Civilization tarzı şeyler severseniz bu animeyi seveceğinizi düşünüyorum. Krallığı kalkındırmaya çalışan genç bir krala odaklanan bir anime. Şahsen ben izlerken eğlendim.

4- Vivy: Florite Eyes's Song

MV5BZjMwOWJmNDQtNWRkMC00ODhjLTgyMGEtYzI0MjU3ZjBlNTUzXkEyXkFqcGdeQXVyODMyNTM0MjM@._V1_.webp

Bu animenin de hikayesini kısa sürede özetlemek zor. Ana karakterimiz ilk üretilen yapay zeka robotu, sonra bir şeyler yanlış gidiyor ve zaman yolculuğu yaparak Skynet'e engel olmak istiyorlar. Mutlaka izleyin çok güzel anime.

5- Great Pretender

MV5BMTNjNGY5YjItOWQ5NS00OGQwLWI2ZjEtYzNiZTZjYjNiMDM2XkEyXkFqcGdeQXVyMjU0ODQ5NTA@._V1_FMjpg_UX...webp

Kendine has güzel tarza sahip bir soygun animesi arıyorsanız bu anime tam size göre. Özellikle bölüm sonundaki bitiş müziği efsane. Mutlaka izleyin derim çok güzel bir anime.

6- 86 (Eighty-Six)

MV5BOTA5NGVkMzYtODAzYi00YWQyLThhYzctZTQxNTM1NDY2YjU0XkEyXkFqcGdeQXVyNjAwNDUxODI@._V1_FMjpg_UX...webp

Bayağı güzel hikayesi olan bir anime arıyorsanız bu anime tam size göre. Animenin 2 sezonunu birden izleyin derim.

7- Inuyashiki

MV5BMmJhODNhZjgtMzk1Ny00MjYwLTlkMWYtZTkzMDJiOTEwNzM0XkEyXkFqcGdeQXVyNDgyODgxNjE@._V1_.webp

Bir gün iki insan özel güçler kazanıyorlar. Birisi psikopata bağlıyor birisi de gücünü iyilik için kullanıyor. Animenin kendine has güzel bir tarzı var, güzel bir anime bence izleyin.

Sona geldik

Liste bu kadardı, aşırı popüler olmayan güzel animeler önermeye çalıştım. Liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Belirtmeyi unutmayın.​

Son düzenleme:
Evet millet, bugün size bazı güzel animeler önereceğim. Listedeki animeleri aşırı popüler olmayan güzel animelerden seçtim.

Listedeki animeler rastgele bir şekilde dizildi ve onları aşırı kısa bir şekilde özetleyeceğim. Fazla uzatmadan başlayalım bakalım:

1- Paripi Koumei (Ya Boy Kongming)

Eki Görüntüle 25953

Bu anime bayağı güzel. Kongming günümüz Tokyo'sunda yeniden dirilip, savaş taktikleri kullanarak şarkıcı kızımızı güzel bir yerlere getirmeye çalışıyor. Ayrıca animenin açılışı çok güzel, mutlaka izleyin izlettirin.

2- Macross Delta

Eki Görüntüle 25954

Bayağı beğendiğim bir anime ama hikayesini nasıl özetlesem bilmiyorum ama mutlaka izleyin uzay, mecha, müzik falan vesaire var.

3- Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki (How a Realist Hero Rebuilt the kingdom)

Eki Görüntüle 25956

Civilization tarzı şeyler severseniz bu animeyi seveceğinizi düşünüyorum. Krallığı kalkındırmaya çalışan genç bir krala odaklanan bir anime. Şahsen ben izlerken eğlendim.

4- Vivy: Florite Eyes's Song

Eki Görüntüle 25957

Bu animenin de hikayesini kısa sürede özetlemek zor. Ana karakterimiz ilk üretilen yapay zeka robotu, sonra bir şeyler yanlış gidiyor ve zaman yolculuğu yaparak Skynet'e engel olmak istiyorlar. Mutlaka izleyin çok güzel anime.

5- Great Pretender

Eki Görüntüle 25959

Kendine has güzel tarza sahip bir soygun animesi arıyorsanız bu anime tam size göre. Özellikle bölüm sonundaki bitiş müziği efsane. Mutlaka izleyin derim çok güzel bir anime.

6- 86 (Eighty-Six)

Eki Görüntüle 25960

Bayağı güzel hikayesi olan bir anime arıyorsanız bu anime tam size göre. Animenin 2 sezonunu birden izleyin derim.

7- Inuyashiki

Eki Görüntüle 25962

Bir gün iki insan özel güçler kazanıyorlar. Birisi psikopata bağlıyor birisi de gücünü iyilik için kullanıyor. Animenin kendine has güzel bir tarzı var, güzel bir anime bence izleyin.

Sona geldik

Liste bu kadardı, aşırı popüler olmayan güzel animeler önermeye çalıştım. Liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Belirtmeyi unutmayın.​
Valla neredeyse hiçbirini bilmiyorum. Fırsat olursa bakarım bazılarına. Eline sağlık.

Aralarından hangileri şöyle günlük hayat animesi diyebileceğimiz hafif toz pembe animeler sınıfına girer? Veya böyle anime var mı burada?

Maalesef günlük hayat animesi koymadım buraya. Ama isterseniz Acchi Kocchi güzeldir.

Diğer hareketli animelere falan kafam gelmiyor hocam. Basitlik hoşuma gidiyor. Gerçek hayatta yaşanabilecek olayların işlendiği ancak bir o kadar da imkansız hikayelerin işlendiği animelere bayılıyorum.

KONOSUBA – God’s Blessing on this Wonderful World! Love For These Clothes Of Desire!
bu Visual noveli öneririm konosubanın absürt mizahını sevenlere

Pardon ben anime oyunları listesi sanmıştım.

Çoğunu izlemiş birisi olarak söylüyorum ki aralarında anime açlığınızı dindirecek güzel yapımlar da var. Çerezlik olarak Inuyashiki'yi biraz daha doyurucu bir seri olarak ise Vivy: Florite Eyes's Song'u öneririm.

Ekstra olarak ise Deadman Wonderland önerebilirim, bir bakabilirsiniz. Gayet hoş ve tatlı bir seridir kendisi.

Son düzenleme: