Rehber Aşırı popüler olmayan güzel anime önerileri

Var mı bu listede Bleach tarzı bir şeyler? 20 yıllık olmazsa sevinirim. 144p izlemekten gözlerim bozuldu.

Genel olarak shounenvari ve birbirine benzer animelerden sıkıldıysanız veya seinen ve psikolojik türdeki animeleri seviyorsanız Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu ve Hachimitsu to Clover tavsiyedir ama yine söylüyorum seinen türü sevmiyorsanız bu animeler sizi fazla sıkabilir. Liste fena durmuyor özellikle Vivy: Florite Eyes's Song ilgimi çekti unutmazsam bakarım.

Lycoris Recoil önerebilirim belki. İzlediğim en iyi işlerden değil, aynı zamanda anime kültürüm de pek sağlam değil ama "bilinmedik ama gideri var" kategorisine bence sokarız.
LycoReco aslinda ciktigi sezonda populerdi gayet, tabii yayinlanmasinin ustunden 1.5 yil gecti normal olarak su an airing popularitesinde olamaz ama hâlâ MAL'de populerlik siralamasinda ilk 500'un icinde.

Son düzenleme:
LycoReco aslinda ciktigi sezonda populerdi gayet tabii yayinlanmasinin ustunden 1.5 yil gecti normal olarak su an airing popularitesinde olamaz ama hala MAL'de populerlik siralamasinda ilk 500'un icinde.
Doğrudur, dediğim gibi çok içinde değilim anime ve mangaların ama bir ara böyle kısa, çerezlik animelere bayılıyordum. "Tatlış kızlar silah sıkıyor" diye girip baya şaşırmıştım, ilk 500'de falan olduğunu bilmiyordum mesela.

Animeleri hangi siteden izleyebilirim hocam.

Aslında 2 numara Macross Delta dan önce Robotech serisini izlemelisiniz. Sebep sonuç ilişkisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…