Rehber Aşırı popüler olmayan güzel anime önerileri

Bizim ülkemizde nedense Fate serisini çok bilen de yok, küreselde ünlü bir seri olsa da nedense bizim ülkemizde çok tercih edilen bir seri değil anlayamadığım bir şekilde.

Ek olarak Cowboy bebop, Clannad gibi serilere de bakılabilir. Çerezlik seri sınıfına sokulabilecek şeyler.

Bu anime önerileri de benden olsun, bu animeler de çok bilindik değiller.

1. Shoujo Shuumatsu Ryokou (Girls' Last Tour)
Kıyamet sonrası bir dünyada iki küçük kızın sessiz, düşündürücü ve yer yer hüzünlü yolculuğunu anlatır. Yavaş temposu ve görsel diliyle dikkat çeken bu anime, felsefi alt metinler arayan izleyiciler için birebir.
2. Kaiba
Masaaki Yuasa'nın yönettiği bu sıra dışı bilimkurgu, hafızaların fiziksel olarak transfer edilebildiği bir evrende geçiyor. Çizim tarzı ilk başta aldatıcı gelebilir ama içeriği oldukça karanlık ve düşündürücüdür. Az bilinir ama kült sayılabilecek yapımlardandır.

Bir kaç tanede ben sıkayım;
  • Mobile Suit Gundam bildiğiniz 40 küsur sene önce çıkan ilk Gundam.
  • Riding Bean
  • Otaku no Video
  • Megazone 23
  • Kindaichi
  • Monte Kristo Kontu - Evet animesi var.

Mesajların hepsini tam okumadım ama

-When They Cry
-Houseki no Kuni (Mangadan devam etmeniz gerekir)
-GTO (Normalde popüler ama ülkemizde popüler olduğunu düşünmüyorum ve ayriyette anime yarım kalıyor.)

önerilerim bunlar

Son düzenleme:
GTO nun animesinin yarım kalmasına ek; öncesini anlatan 31 ciltlik mangası, GTO mangası bittikten sonra çıkmış ve biri hala devam eden 2 mangası daha var. GTO hala devam ediyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…