Detaylar
Kim cevapladı?Ali Rıza Tekin
Uzman
Bu terleme özellikle el (avuç içi) ve ayakta mı oluyor ?
Dreamshox
Yetkin
Her zaman çok terliyorum. Sporda, dışarıda, evde, 2 dakika bakkala çıksam bile terliyorum. Bunun sebebi ne olabilir?
Hocam kardiyovasküler dolaşım, horman etkisi, kilolu olmak vb. gibi sebeplerden kaynaklanabilir. Doktora gittiğime biz terleyemeyen insanlara ilaç yazıyoruz çok terlemenin bir zararı yok demişti. Belki ter beziniz diğer insanlara göre daha fazla çalışmakta olabilir. Yine aynı şekilde stres sahibi olmakta terlemeye yol alabilir.
Yapabileceğiniz şeyler:
Düzenli yürüyüş veya koşular yapmak.
Stresten uzak bir hayat sürmek.
Düzenli beslenmek( eğer aşırı baharatlı şeyler yiyorsanız mutlaka bırakın)
maes
Başarılı
Bu terleme özellikle el (avuç içi) ve ayakta mı oluyor?
Hayır.
Hocam kardiyovasküler dolaşım, horman etkisi, kilolu olmak vb. gibi sebeplerden kaynaklanabilir. Doktora gittiğime biz terleyemeyen insanlara ilaç yazıyoruz çok terlemenin bir zararı yok demişti. Belki ter beziniz diğer insanlara göre daha fazla çalışmakta olabilir. Yine aynı şekilde stres sahibi olmakta terlemeye yol alabilir.
Yapabileceğiniz şeyler:
Düzenli yürüyüş veya koşular yapmak.
Stresten uzak bir hayat sürmek.
Düzenli beslenmek( eğer aşırı baharatlı şeyler yiyorsanız mutlaka bırakın)
Kilolu değilim zaten sporada düzenli gidiyorum bayağıdır ama neden böyle bilmiyorum. Doktora gittiğimde fosfor değerin çok fazla demişti. Maden suyunu çok içiyordum onu bırak dedi. Bıraktım hala bir şey değişmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kan tesi yaptırınız bende sizin gibiyim İstanbul'da kar kıyamet kopuyor ben yürürken terliyorum sebebi demir fazlalığı çok fazla et tüketmeyiniz kan fazlalığınızda vardır kan vererek bunu dengeleyebilirsiniz ve kesinlikle sebze ile beslenin ete 1 ay ara verin.
- Makaleler
- 1
Bolca su iç.
maes
Başarılı
Günde ortalama 5 litre falan içiyorum.
Dreamshox
Yetkin
Kan tesi yaptırınız bende sizin gibiyim İstanbul'da kar kıyamet kopuyor ben yürürken terliyorum sebebi demir fazlalığı çok fazla et tüketmeyiniz kan fazlalığınızda vardır kan vererek bunu dengeleyebilirsiniz ve kesinlikle sebze ile beslenin ete 1 ay ara verin.
Gerçekten de bunu yapmalısınız. Erkeklerin adet döngüsü olmadığı için kan vererek vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.
maes
Başarılı
Su içmeyi fazla seviyorum. Birde kreatin falan kullandığım içinde aklıma geldikçe içiyorum.Gerçekten de bunu yapmalısınız. Erkeklerin adet döngüsü olmadığı için kan vererek vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.
hocam o zaman fazla terlemeniz gayet normal.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-