Makaleler
12
Yer
Çorum
Arkadaşlar öylesine bi' bakayım dedim de 5.800 TL'ye koyduğum monitörden 1.100 TL hizmet bedeli alıyor. Yetmiyor, üstüne kargo parasını da satıcıya iteliyor. Monitör satsan nereden baksan 500 TL de kargo çıkartır sanırım. Gerçekten satıcı için rezalet bir uygulama. Gider tefeciye veririm daha iyi.

Yakın zamanda 500 TL altı ürünlerde hizmet bedelini düşürmüşler ama boş. Bir ürün satmayı düşünüyorsanız Allah buraya düşürmesin sizi. Utanmasalar satacağım üründen benden daha fazla kazanacaklar.

Satın alım yapacaksanız alınabilir ama kesinlikle ürün satmayın derim.

O sırada yurt dışında muadili bir sitenin €70'nın üstüne aldığı komisyon ve kargo fiyatı. Dolap resmen kullanıcıyı soyuyor.

1772060208613.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki 50 kez ticket atmışımdır komisyon oranları çok uçuk, gözden geçirin vs. diye, adamlar dönüş bile yapmadı. Zamanında buradan çok ürün sattım ama artık eskisi gibi kullanmıyorum. Şu an sattığım 5.000 ₺'lik bir kol saati var mesela, eğer ilanı öne çıkarırsam ve satılırsa bana kalan 3500 ₺ civarı, normal satışta da 4000₺ kalıyor. Ortak olmuş adam bana. Yine sattığım bir kahve makinesinde de yaklaşık 5000 ₺ kesinti yapıyor. Pek bir esprisi yok buranın artık. Buna benzer Gardrops öneririm dolap kadar hızlı alış - satış olmasa da çok cüzi miktarda kesinti yapıyor en azından sattığınız ürünü millete göstermiş olursunuz bir alıcı denk gelir belki. Onun dışında Sahibinden, Letgo ve Facebook ilan grupları candır, en hızlı buralardan satılıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öylesine bi' bakayım dedim de 5.800 TL'ye koyduğum monitörden 1.100 TL hizmet bedeli alıyor. Yetmiyor, üstüne kargo parasını da satıcıya iteliyor. Monitör satsan nereden baksan 500 TL de kargo çıkartır sanırım. Gerçekten satıcı için rezalet bir uygulama. Gider tefeciye veririm daha iyi.

Yakın zamanda 500 TL altı ürünlerde hizmet bedelini düşürmüşler ama boş. Bir ürün satmayı düşünüyorsanız Allah buraya düşürmesin sizi. Utanmasalar satacağım üründen benden daha fazla kazanacaklar.

Dolap rezalet zaten Sahibinden kullanın, orada da biraz alıyor bu ücretleri ama çok daha az. Ben Dolap'tan ilan açıp oraya yönlediriyorum Dolap'a para kazandırmaya gerek yok

Bildirim gelince aklıma geldi üstüne yakın bir zamanda Trendyol Express evden alma bedeli 5 TL iken, onu da 10 TL yapmışlar. Nasıl açgözlü olduklarını düşünemiyorum :rofl:

Son düzenleyen: Moderatör:

Gardrops en iyi satış uygulaması bence.

Gardrops en iyi satış uygulaması bence.
Orası da bir tık alıcıya yükleniyor. 850 TL'lik Lego aldım, hizmet bedeliyle 980 TL oldu. Ha iyi yanı da satıcıysan belli bir miktarın altında komisyon almıyor, yanlış bilmiyorsam 1.000 TL altı idi. Üstünde de daha makul komisyonu var. O yüzden Dolap'tan iyidir her türlü.