Aşk ve üreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ryua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 895
  • Etiketler Etiketler
    aşk
"Aşk başı döndürür, sevgi dünyaları döndürür."

İlk zamanlardaki o tutku yerini bağlılık, sadakat ve samimiyet temsili olan sevgiye bırakmalıdır.

Orta yol iyidir.

Onu da "seni seviyorum" cümlesi diline pelesenk olmuş ihtiyatsızlar sayesinde, düzgün öğrenemiyoruz. Her kuşak, yeniden bir anlam arayışına düşüyor.

Orta yol iyidir.

Onu da "seni seviyorum" cümlesi diline pelesenk olmuş ihtiyatsızlar sayesinde, düzgün öğrenemiyoruz. Her kuşak, yeniden bir anlam arayışına düşüyor.
Kimse bizi annemiz gibi sevmeyecek. (karşılıksız)

Edebiyat ile gelişmiş saçma sapan şeyler... Şahsen ben bu şekilde kabul ediyorum.

Cinsellik erkekler için sonsuz değil. Fizyolojik olarak erkek cinsel gücünü kaybeder. Cinsellik bakildigi zaman da hayatın çok az bir kısmını kapsar. Sonuç olarak bir kişiyle ömrünü geçireceksen saf hayvanı duyguların dışında da çok şeye ihtiyacın vardır. Hayvani temel şeyler dışında kadınlara karşı bir sey sunamayan, gelistiremeyen insanlar tek gecelik ilişkilerden öteye gidemezler. İnsanlar yapısı gereği yalnızlık çektikleri zaman psikolojik olarak stabil olamazlar. Beyin her şekilde insanı seks dışında da önemli duygular ve ilişki üzerine şeyler geliştirmeye iter. Zaten belli motivasyonlar olmadan yaşamak da zordur. Zaten bunu geliştirmeyen insanlara incel, kimi zaman keko, odun falan diyoruz. Bu süreç ne kadar sürer bilemeyiz. Belki 2 sebe belki 3 ay belki 10 sene.

Seks hayatın bir parçası ama aşkla bir bağlantısı yok genel olarak "aşk" dediğimiz şey tanımsız çünkü bir tanımı yok, bağlılık ve sevgi vardır sadece, saplantıya da oneitis diyorlar.

Her şey seks değil zaten. Aşk diye bir şey yok, bunu diyorum. Konunun başlığı da aşk ve üreme. Uzaktan yakından alakaları yok.

Kendinden çok değer verdiğin birisini bulup o taraftan da ayni duygulara maruz kalırsan butun olay bitmiştir. Aşk vardır ya da yoktur diye düşünenler bunalım içinde ölüp giderler. İşin bilimsel yönü bir yana, felsefik olarak bunları düşünmenin sahsen pek mantığı olmadığını düşünüyorum. Senle bir başkası arasında olan özel ilişkinin düşüncesini kimseye anlatamazsin. O senle onun arasındadır, özneldir. Sence yoktur, bizce vardır. Bizce yoktur, onlarca vardır. Toplumu incelemek gibi bir şey değildir bu. Dolayısıyla bunlar tatlı konuşmalardir, kafa yormalardir. Verilen örnekler kişiseldir. Kimisi hisseder kimisi meh der. Saygı duyar gecerim.

Her şey seks değil zaten. Aşk diye bir şey yok, bunu diyorum. Konunun başlığı da aşk ve üreme. Uzaktan yakından alakaları yok.

Ask senin için olmayabilir ama benim için vardır. Kişisel yargılar ve kişisel varsayimlar, kişisel olarak kanitlardir. Öznel şeyler sende kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…