Askerdeyken kırık ön diş yaptırılabilir mi?

mentel455

Başarılı
Ön dişim kırık, askerdeyken yaptırabilir miyim? İnternette yazılar gördüm, 6-7 porselen bile yaptıran varmış ücretsiz diye.

Estetik kategorisine girenleri yapmazlar. Ağrın varsa, çürük veya kanal tedavisi gerekiyorsa o zaman izinlerle hastaneye sevk edilirsin.

Estetik kategorisine girenleri yapmazlar. Ağrın varsa, çürük veya kanal tedavisi gerekiyorsa o zaman izinlerle hastaneye sevk edilirsin.

Bu bilgiler kesin mi sonuçta burası sosyal medya ya bende bilmiyorum siz belki yetkili askeriye çalışan/komutanda olabilirsiniz cahilliğime verin o yüzden.

Bu bilgiler kesin mi sonuçta burası sosyal medya ya bende bilmiyorum siz belki yetkili askeriye çalışan/komutanda olabilirsiniz cahilliğime verin o yüzden.
Asker değilim. Askerliğimi yaparken kanal tedavisi olmak zorunda kaldım. Yüzüm baya şişmişti. 3-4 yerden izin almak gerekiyordu hastaneye gitmek için. Sizin dişlerinizin yapımı estetik kategorisine girdiği için devlet bunun ücretini ve masrafını karşılamaz. Yoksa askerde yüzü, kolu, eli yara alan ve izi kalan ameliyatla sildirirdi.

Sağ olun hocam gerçekten ben de askerlikten dolayı ön dişimi yaptıracak zamanı bulamadım dedim gelirken yaptırayim sonra internette böyle bir şey gördüm (tabii internette ne doğru ne yanlıştır belli olmuyor) bu soruyu sorayim dedim tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…