Daha alışveriş hazırlığı vesaire yapmadığım için sevk başvurusu yapmadım. 2 Temmuz'a kadar sevk başvurusu yapmam gerekiyormuş. Yaptıktan sonra teslim tarihini ne kadar süre sonraya atabilir?
Orada verilenler ve gitmeden önce satın alması iyi olur denilen şeyler var araştırdığım kadarıyla. %100 alınması gerek dediğiniz ve orada veriliyor dediğiniz neler var?
Benim araştırıp bulduğum şeyler şu şekilde:
Böyle bir set buldum fakat listemde yazılı olanlardan olan var olmayan var bu yüzden ne yapılır bilemedim.
Telefon olarak bu telefonu düşünüyorum. SD Karta müzik doldurup vakit kalırsa dinlerim diye düşündüm. Belki birazda kitap alırım. Telefon seçimim hakkında ne düşünüyorsunuz? Jaklı kulaklığım var onu sorun etmezler sanırım.
Girişte AskerCell zorlamasını kabul etmemem gerektiğini biliyorum.
Kendi şampuanımdan 2 adet götürebilir miyim?
Tıraş bıçağı olarak ne satın almayı önerirsiniz? Ve 6 ay sürede ortalama kaç adet başlık harcanıyor?
Orada verilenler ve gitmeden önce satın alması iyi olur denilen şeyler var araştırdığım kadarıyla. %100 alınması gerek dediğiniz ve orada veriliyor dediğiniz neler var?
Benim araştırıp bulduğum şeyler şu şekilde:
- Kimlik
- Sevk kağıdı
- Biraz nakit ve banka kartı
- Bot tabanlığı
- Yedek çorap, don ve atlet
- Bot ve dolap kilidi (Bazı yerlerde kilitlemeye izin vermiyorlar deniyor fakat botların da çok kolay yer değiştirildiği söyleniyor)
- Yara bandı
- Krem
- Islak mendil
- Peçete
- Kulak tıkacı
- Not defteri
- Kalem
- Tırnak makası
- İçme suyu
- Terlik
- Çengelli iğne
- Saat
- Boyunluk cüzdan
- Banyo permatiği
Böyle bir set buldum fakat listemde yazılı olanlardan olan var olmayan var bu yüzden ne yapılır bilemedim.
Telefon olarak bu telefonu düşünüyorum. SD Karta müzik doldurup vakit kalırsa dinlerim diye düşündüm. Belki birazda kitap alırım. Telefon seçimim hakkında ne düşünüyorsunuz? Jaklı kulaklığım var onu sorun etmezler sanırım.
Girişte AskerCell zorlamasını kabul etmemem gerektiğini biliyorum.
Kendi şampuanımdan 2 adet götürebilir miyim?
Tıraş bıçağı olarak ne satın almayı önerirsiniz? Ve 6 ay sürede ortalama kaç adet başlık harcanıyor?