Rehber Askere gitmeden bilinmesi gereken her şey | Tüm detaylar

6 ay boyunca gereksiz zamanım alınacak, bunu bilmek zorunda olmak bile üzüyor açıkçası. Üniversiteye gideceğimden 4-5 sene sonra düşünmem gereken bir konu olacak, ama o zamana kadar muhtemelenn bedelli parasını çıkartmaya çalışıp, bedelli parası vereceğim. 6 Ay askerlik pek bana göre değil.

Kilodan dolayı şu an almazlar ünideyim zaten ve gitmeyi düşünüyorum 6 ay. Bedelli veya hiç gitmemeyi önerir misin? Sicile vs. işler mi?

Kilodan dolayı şu an almazlar ünideyim zaten ve gitmeyi düşünüyorum 6 ay. Bedelli veya hiç gitmemeyi önerir misin? Sicile vs. işler mi?
İmkân varsa gitmemek en iyisi dostum. 6 ay full hizmet. Nijerya da ki 1$'a çalışan siyahi kölelerden bir farkın yok, sana o kadar söylüyorum bak.

Çünkü dert yok tasa yok. Askerlik bitince boşluğa düşmüştüm bir süre.

Dert tasa yok saati saatine ne yapacagin belli. Birde sosyal medyadan vs. uzak kalmak kafayi cok rahatlatiyor disarida kiyamet kopsa bile umurunda degil yarin kalkip tiras olacaksin neticede.

İmkân varsa gitmemek en iyisi dostum. 6 ay Full hizmet. Nijerya da ki $1'a çalışan siyahi kölelerden bir farkın yok, sana o kadar söylüyorum bak.

İleride büyük şirketlere girerken sıkıntı oluşturabiliyormuş ama. Bir tanıdığım girememişti o yüzden büyük bir şirkete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…