SF26 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.297 Çözümler 22 Beğeniler 9.236 Bugün 17:10 #11 Emir dedi: Evet yok. Üniversite öğrencisi ise üniversite otomatik yapar. e-Devlet'e bağlı kalmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi?
Emir dedi: Evet yok. Üniversite öğrencisi ise üniversite otomatik yapar. e-Devlet'e bağlı kalmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi?
Emir Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.316 Makaleler 10 Çözümler 91 Beğeniler 4.343 37 dakika önce #12 SF26 dedi: Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi? Genişletmek için tıkla... Bildirmene de gerek yok. Onların belirli tarihleri var toplu olarak bildiriyorlar.
SF26 dedi: Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi? Genişletmek için tıkla... Bildirmene de gerek yok. Onların belirli tarihleri var toplu olarak bildiriyorlar.