SF26
Bilgin
Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi?Evet yok. Üniversite öğrencisi ise üniversite otomatik yapar. e-Devlet'e bağlı kalmamak lazım.
Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi?Evet yok. Üniversite öğrencisi ise üniversite otomatik yapar. e-Devlet'e bağlı kalmamak lazım.
Bildirmene de gerek yok. Onların belirli tarihleri var toplu olarak bildiriyorlar.Hiç dokunmuyorum o zaman, öğrenci işlerine bildirsem yeterli olur di mi?
Şuan tecilli görünüyorum ama bugun saglik testlerini yaptim. Simdi bana gelip askere gel demezler dimi.Sağlık testi yaptırdığın taktirde yoklama tamamlanıyor. Tecil ettirirsen zorunlu değil.
Tecil olduğundan büyük ihtimalle hayır. Yine de bi’ E-Devlet üzerinden yoklama durumunu kontrol edin.Şuan tecilli görünüyorum ama bugun saglik testlerini yaptim. Simdi bana gelip askere gel demezler dimi.
Tecilli görünüyorum zaten muayne oldum sadece yoklama yapmadım. Herhalde muayne oldum diye askerlik başlatmazlar.Tecil olduğundan büyük ihtimalle hayır. Yine de bi’ E-Devlet üzerinden yoklama durumunu kontrol edin.