fidelcastro

Uzman
Merhaba, nasipse bir dahaki ay askerlik görevimi yerine getireceğim. 6 ay olmak üzere 8. Komd. Eğt. Tug. Kh. Ve Kh. Bl./Manisa merkez çıktı. Daha önce orada yapmış olan var mı? Usta birliği nereye düşer genelde? KKTC demişler ama tecrübesi olan veya yakınından giden var mı? 2. sorum; askere giderken yanıma almam gereken, şiddetle tavsiye ettiğiniz ve orası için tavsiyeleriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yer çıkabilir. Ankara geliyor benim içimden.

Kilit al dolap için ve fazla eşya götürme çünkü yer değiştirebilir. 😅 Birkaç tane fazladan iç çamaşırı götür, orada vereceklerdir illaki fakat sen götür yine de. Yeşil renkli olsun iç çamaşırı. Diğer her şeyi onlar veriyor; tıraş bıçağı vs. Şampuana kadar. Asıl malzemeleri usta birliğine giderken al.

Mutlaka ayak tabanı için silikon taban al. Ben almamıştım, basit taban aldım; keçe gibi olan zaten 1 haftada eridi. O botlar var ya, ayağı bir nasır yaptı sorma. Acıdan kıvranıyordum, yemin töreninde aile getirdi silikon taban, öyle bir rahat ki off, askerliğimin sonuna kadar taktım, kaymak gibi oldu. Tek sorun biraz koku yapıyor, onun için pudra filan koyuyordum. Ek olarak Casio saat alabilirsin, basit modeli var, standart dijital.

Son olarak ne en önde ne en arkada ol. Her zaman ortalarda olmak en iyisi askerde. Hayırlı olsun diyelim.

Forumda askerlik yapmış kaç kişi var acaba? 😂

Devamlı tıraş olacağınız için iyi bir set almanızı tavsiye ederim. Hayırla gidin, hayırla gelin inşallah.

Forumda askerlik yapmış kaç kişi var acaba 😂

Devamlı tıraş olacağınız için iyi bir set almanızı tavsiye ederim. Hayırla gidin hayırla gelin inşallah.

Çok da iyi almasın hocam, çalıyorlar. :D Bizde kilit de yasaktı. Bir gün dolabı bir açtım; şampuan, don, sabun ne varsa uçmuş. :D Donu bile almış adam, düşün.

Çok da iyi almasın hocam, çalıyorlar. :D Bizde kilit de yasaktı. Bir gün dolabı bir açtım; şampuan, don, sabun ne varsa uçmuş. :D Donu bile almış adam, düşün.

Doğru hocam, maalesef :LOL:

Ne yazık ki bahsettiğiniz gibi askeriyenin kanayan yarası. Geçmiş olsun, kilit olmaması ayrı, çalınması ayrı berbat bir durum. Almışken tam alayım demiş galiba. 😂

Boyuna asmalı ipli cüzdan da hırsızlık olayları için işe yarayabilir belki.

Doğru hocam, maalesef :LOL:

Ne yazık ki bahsettiğiniz gibi askeriyenin kanayan yarası. Geçmiş olsun, kilit olmaması ayrı, çalınması ayrı berbat bir durum. Almışken tam alayım demiş galiba. 😂

Boyuna asmalı ipli cüzdan da hırsızlık olayları için işe yarayabilir belki.

Evet o mecburi onunla yatmaya alıştım bende başta zor oluyordu ama başka çare yok. :D

Forumda askerlik yapmış kaç kişi var acaba 😂

Devamlı tıraş olacağınız için iyi bir set almanızı tavsiye ederim. Hayırla gidin hayırla gelin inşallah.

2 yıl 2 ay yaptım, 1 yıl 2 ay kendi isteğim ile yaptım. Forumda askerlik yapan kişiler çok nadirdir. Ben acemi birliğine giderken hiçbir şey götürmemiştim.

2 yıl 2 ay yaptım, 1 yıl 2 ay kendi isteğim ile yaptım. Forumda askerlik yapan kişiler çok nadirdir. Ben acemi birliğine giderken hiçbir şey götürmemiştim.

Aynen hocam, ben de o yüzden demiştim. :LOL:

Maşallah epey yapmışsınız hocam. Şansınız yaver gitmiş gibi gözüküyor. :thumbsup:

İlginç hocam, neden götürmemiştiniz acaba?