Merhaba. Hollanda ve Kanada'da askerlik gönüllüymüş sanırım. İlticası en kolay olanlar arasında Hollanda, Belçika ve Kanada da yer alıyormuş. Buradan Gürcistan'a gitmek gibi değildir tabii. Yine de oturma şartları vb. öğrenmek istiyorum. Bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?CBTSG23XrC1Z
Becerikli
Askere gitmemek için mi ülke değiştirmek istiyorsun?
SpeedBeast34
Üstün
Merhaba. Hollanda ve Kanada'da askerlik gönüllüymüş sanırım. İlticası en kolay olanlar arasında Hollanda, Belçika ve Kanada da yer alıyormuş. Buradan Gürcistan'a gitmek gibi değildir tabii. Yine de oturma şartları vb. öğrenmek istiyorum. Bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?
Bu kadar kasmaya gerek yok vatani görevi yapmaktan kaçmak yerine 6 aylık sık dişini ileride askerlik yapmanın faydalarını görürsün iyi ki yapmışım dersin ne de olsa 6 ay ya 18 ay olsa idi o zaman ne yapacaktın millet 18 ay yapıyordu bence yap gitsin derim ben.
Bedelli veya çürük raporu alın hocam.Merhaba. Hollanda ve Kanada'da askerlik gönüllüymüş sanırım. İlticası en kolay olanlar arasında Hollanda, Belçika ve Kanada da yer alıyormuş. Buradan Gürcistan'a gitmek gibi değildir tabii. Yine de oturma şartları vb. öğrenmek istiyorum. Bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?
Başka bir ülkeye gidecek kadar parası olan birisi Bedelli askerlik yapabilir sanırım.
Ve evet genellikle 1. Dünya ülkelerinde askerlik zorunlu değil. Hatta sanırım ABD'de maaş bağlanıyor.
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Vicdani ret halen geçiyorsa deneyebilirsiniz.Merhaba. Hollanda ve Kanada'da askerlik gönüllüymüş sanırım. İlticası en kolay olanlar arasında Hollanda, Belçika ve Kanada da yer alıyormuş. Buradan Gürcistan'a gitmek gibi değildir tabii. Yine de oturma şartları vb. öğrenmek istiyorum. Bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?
shiedae3
Başarılı
Kolay değil bu işler. Ayrıca askere gidip kim hemen çatışıyor? Nereden çıktı bu askerlik korkusu bizim millette.
Askerliği ben detoks olarak görüyorum. Günlük hayatta çok uyarılıyoruz çok yumuşadık bence askerlik güzel bir arınma vakti.
Askerliği ben detoks olarak görüyorum. Günlük hayatta çok uyarılıyoruz çok yumuşadık bence askerlik güzel bir arınma vakti.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Bence bir yolunu bulun çürük alın keyfinize bakın. Önceki dönem yapanların yarısını kanlı canlı görüyorsunuz. Bakan çocuğu olsaydınız işiniz biraz daha kolay olurdu da. Memurluk falan düşünmüyorsanız bunu öneririm.
Zaten şu zihniyetle Askerlik yapsanız da bir hayrınız dokunmaz bu ülkeye. Öyleki Vatan savunmasını şu seviyeye kadar indirgeyebiliyorsunuz.
Bence de siz direkt gidin AB ülkelerinden birine, zaten oranın halkı da Askerlik'ten haz etmiyor, önümüzdeki beş yıl içerisinde olması olası bir AB - Rusya savaşında sizin gibilerin akıbetini özellikle görmek istiyorum.
Ha şimdi bana soracaksanız, Üniversite bittiği gibi gidip gönüllü Askerlik yapacağım, o konuda şüpheye düşmeyin siz.
@AMG GOAT Türkiye de 1. Dünya ülkesi...
Bence de siz direkt gidin AB ülkelerinden birine, zaten oranın halkı da Askerlik'ten haz etmiyor, önümüzdeki beş yıl içerisinde olması olası bir AB - Rusya savaşında sizin gibilerin akıbetini özellikle görmek istiyorum.
Ha şimdi bana soracaksanız, Üniversite bittiği gibi gidip gönüllü Askerlik yapacağım, o konuda şüpheye düşmeyin siz.
@AMG GOAT Türkiye de 1. Dünya ülkesi...
desire doue
Becerikli
Bedelli parası vermemek için vatandaşlığını yakacağına ver parasını 21 gün yap sonra nereye gidiyorsan git. Adam 21 gün gitmemek için iltica etmeyi göze alıyor. 
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.