legend5484 Başarılı Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 4 Yer Gostivar Belediyesi, Kuzey Makedonya 5 Eylül 2024 #1 Bu yıl 27 Temmuz'da 19 yaşıma girdim, e-Devlet'ten askerliğimi kontrol ettiğimde 3 ay 26 gün içinde yoklama yapmam gerektiği yazıyor. 20 yaşından önce askerlik işlemleri yapılmıyor diye biliyorum ben, bu yoklama tam olarak ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Bu yıl 27 Temmuz'da 19 yaşıma girdim, e-Devlet'ten askerliğimi kontrol ettiğimde 3 ay 26 gün içinde yoklama yapmam gerektiği yazıyor. 20 yaşından önce askerlik işlemleri yapılmıyor diye biliyorum ben, bu yoklama tam olarak ne oluyor?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 5 Eylül 2024 #2 Ben 19 yaşımda yaptırdım dostum. Yani 20 yaşından önce olayını yanlış biliyorsun. Yaptırıp ertelemezsen de askere gidersin diye biliyorum.
Ben 19 yaşımda yaptırdım dostum. Yani 20 yaşından önce olayını yanlış biliyorsun. Yaptırıp ertelemezsen de askere gidersin diye biliyorum.
KS KS legend5484 Başarılı Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 4 Yer Gostivar Belediyesi, Kuzey Makedonya 5 Eylül 2024 #3 Oltran dedi: Ben 19 yaşımda yaptırdım dostum. Yani 20 yaşından önce olayını yanlış biliyorsun. Yaptırıp ertelemezsen de askere gidersin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, üniversiteyi yurtdışında okuyacağım için askerliğimi erteleyebilir miyim ki? Yoklama yapmazsam kaçak sayılacağım ve başım cezalarla belaya girecek diye korkuyorum.
Oltran dedi: Ben 19 yaşımda yaptırdım dostum. Yani 20 yaşından önce olayını yanlış biliyorsun. Yaptırıp ertelemezsen de askere gidersin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, üniversiteyi yurtdışında okuyacağım için askerliğimi erteleyebilir miyim ki? Yoklama yapmazsam kaçak sayılacağım ve başım cezalarla belaya girecek diye korkuyorum.
POSTAL Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Beğeniler 370 5 Eylül 2024 #4 Kaçak sayılırsın yaptırmasan ama sende sorun yok şimdi 3 ay sonra gidersin yaptırırsın askeri şubeden.
Kaçak sayılırsın yaptırmasan ama sende sorun yok şimdi 3 ay sonra gidersin yaptırırsın askeri şubeden.