Dostum belki dislike atacaksınız ama arkadaşa söyle loser olmayı bıraksın. Kendi değerini yükseltirse ve genetik facia değilse etrafı istemeyeceği kadar kızla dolacaktır. Sen ona sadece araştır de gerisini kendisine bırak.

Araştıracaklarının bir kısmı:
Kombin, spor, cilt bakımı, saç bakımı, kaliteli berber, 100+ dolar parfüm.
YouTube'daki altın videoları bulsun. Objektif düşünce ve rasyonel zekasını geliştirsin zira Redpill, Blackpill, Mogging gibi abudik gubudik şeylerle karşılaşacak, her gördüğü şeye inanmayıp zihninde eleyip faydalı şeyleri alsın.

Sana tavsiyem kimsenin hayatını değiştireceğim diye uğraşma. Araştır de, araştırmıyorsa kendi halinde bırak.

Zaten senin dediklerini yapıyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asosyal olmadığım için bu soruya cevap veremem ama asosyal olsaydım her gün PC oynardım ne yapayım başka.

Parayı bunlara harcamak yerine kıza harcarım, daha hızlı sonuca ulaşırım. :LOL:
Olabilir hocam farklı yol netice aynı sonuçta. Fakat benim anlattıklarım sadece kızlara karşı değil herkese işliyor, ailene karşı bile. Ki konudan anladığım kadarıyla konu sahibinin arkadaşı dolar milyoneri olacak olsa bile en başta kızlarla etkileşim kuramıyor adam.

Hem şu yazdığım şeyler o kadar abartı değil. Kombine 20-25K lira harcasan rahat 3-4 sene gider. Kozmetiğe aylık en baba 1K gider. Sağlıklı beslenmeye günlük 200 TL falan gider bu paraya dışarıda hamburger bile yiyemiyorsun. Parfüm şart değil örnek olarak verdim ki senelik 6000TL harcasan bu parayla 2 hafta eğlenemezsin. Ben fazla değil doğru harca diyorum.

Zaten senin dediklerini yapıyorum hocam.
Buraya farklı bir şey mi yazmıştın dostum? Moderatör kısacık mesajı neden düzenlemiş?

Olabilir hocam farklı yol netice aynı sonuçta. Fakat benim anlattıklarım sadece kızlara karşı değil herkese işliyor, ailene karşı bile. Ki konudan anladığım kadarıyla konu sahibinin arkadaşı dolar milyoneri olacak olsa bile en başta kızlarla etkileşim kuramıyor adam.

Hem şu yazdığım şeyler o kadar abartı değil. Kombine 20-25K lira harcasan rahat 3-4 sene gider. Kozmetiğe aylık en baba 1K gider. Sağlıklı beslenmeye günlük 200 TL falan gider bu paraya dışarıda hamburger bile yiyemiyorsun. Parfüm şart değil örnek olarak verdim ki senelik 6000TL harcasan bu parayla 2 hafta eğlenemezsin. Ben fazla değil doğru harca diyorum.

Buraya farklı bir şey mi yazmıştın dostum? Moderatör kısacık mesajı neden düzenlemiş?
Moderatörler en ufak şeyi bile düzenliyor boş ver hocam.

Arkadaşlar bir zamanlar ben de böyleydim fakat artık hayata atılınca biraz geride kaldı. Sadece bir tek mevzu var o da bir kız. Normalde hiç bu kadar takmazdım bu konuya ama benim eski durumumdan daha daha kötü bir arkadaşım var. Çocuk sürekli bu konuları açıyor anası babası bayağı ilgisiz değişik bir ailesi var. Çocukla yemek yiyoruz kanka ileride acaba sevgilimiz olur mu? Çok korkuyorum bana tavsiye ver falan diyor. Oğlum diyorum bunlar sonraki işler benim de aklıma takıldı artık. Sürekli aklıma takılıyor bu işler. Çocuğu olabildiğince hayata katmaya çalışıyorum. Benim zamanında elimden tutan yoktu bari ben ona yardımcı olayım diyorum. Bu çocuğu sizin bakış açınızdan yorumlamak istiyorum acaba ne yapar ne eder de çocuğu bu konulardan soyutlarım diye. Gerçekten kardeşim gibi gördüğüm gibi biri.

Sadece forumlarda takılıyorum.

Kalkıyorum, sabah çocuğu servise veriyorum, yatıyorum, kalkıp yemek yiyorum ve kardeşimi okuldan alıp eve getiriyorum. İşte o arada geçen sürede benim muhabbet kuşuyla biraz takılıyoruz. İşte konuşmayı falan söktü gibi, bana "cici kuşum" ve "aşkım" diyor. Kuşa gün içinde takılması için oyun alanı hazırlayacağım ama ruh halim pek uygun değil. Onun dışında arada 11-12 gibi tek başıma gidip kafeye oturuyorum. Kimse kalmayana kadar kahvemi içip tekelden bir bira kapıp eve geri giriyorum.

Günlük 2 saat LoL 5 saat Minecraft oynayıp spor yaparsa kendine gelir gibi.

Yalnız LoL'ü arttırmayın çok fazla yan etkisi var.