Hayat boş gym yeme uyku takılma bu gidişle ilerde iğne vurup öleceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bundan sonra inşallah gömersin hocam kafanı. Hayallerini gerçekleştirirsin umarım.@13021 Hocam okula veya işe gitmiyor musunuz? Bir de acaba hiç ağrıyor mu bir yerleriniz?
Oyun geliştirme işine kafamı adam gibi gömmediğim için, beş kuruş yok. Ağrıyan yerlerim bazen 1000'de 1 baş ağrısı o kadar. Bende migren var. Hiç çekilmiyor bu ağrı.
Asosyal değilsin gibi sadece herhalde arkadaşın yok.Kalkıyorum, sabah çocuğu servise veriyorum, yatıyorum, kalkıp yemek yiyorum ve kardeşimi okuldan alıp eve getiriyorum. İşte o arada geçen sürede benim muhabbet kuşuyla biraz takılıyoruz. İşte konuşmayı falan söktü gibi, bana "cici kuşum" ve "aşkım" diyor. Kuşa gün içinde takılması için oyun alanı hazırlayacağım ama ruh halim pek uygun değil. Onun dışında arada 11-12 gibi tek başıma gidip kafeye oturuyorum. Kimse kalmayana kadar kahvemi içip tekelden bir bira kapıp eve geri giriyorum.
Gym deneyimin varsa fitnes hocası olabilirsin aslında.Hayat boş gym yeme uyku takılma bu gidişle ilerde iğne vurup öleceğim.
Son düzenleme:
Var da üniversite lazım ona.Bundan sonra inşallah gömersin hocam kafanı. Hayallerini gerçekleştirirsin umarım.
Asosyal değilsin gibi sadece herhalde arkadaşın yok.
Gym deneyimin varsa fitnes hocası olabilirsin aslında.
Git hocam sanki ne olacak? Şansını dene en azından hiç olmamasından iyidir.
Üniversite lise ortam çekemiyorum ben.Git hocam sanki ne olacak? Şansını dene en azından hiç olmamasından iyidir.
Açıktan okuma yok mu?
Vardır da girmedim.
Gir hpcam en azından şansını dene.