Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Burada 2013’ten beri bütün sürümleri bulabilmen gerek:
www.apkmirror.com
Latest Uploads - APKMirror - Page 3
Latest Uploads - APKMirror - Page 3 Free and safe Android APK downloads
Archive.org'ta var. İsterseniz Asphalt 6 linki atabilirim.Asphalt 8'in Android için ilk sürümünün APK ve SD Data dosyasını nereden bulabilirim? Benim eski emektarda biraz Asphalt oynayasım geldi![]()
Veya FIFA 12 APK?
Arşivi kurcalamam lazım.
- Makaleler
- 9
Android oyun Club'a bakmayı deneyin.
Snapdragon S2, 512 MB RAM ve 1.6 GB kullanılabilir depolama için yeterli ise atarsanız güzel olur hocam.Archive.org'ta var. İsterseniz Asphalt 6 linki atabilirim.
Veya FIFA 12 APK?
Arşivi kurcalamam lazım.
Burada 2013’ten beri bütün sürümleri bulabilmen gerek:
www.apkmirror.com
Latest Uploads - APKMirror - Page 3 Free and safe Android APK downloads
Snapdragon S2, 512 MB RAM ve 1.6 GB kullanılabilir depolama için yeterli ise atarsanız güzel olur hocam.
FIFA 12 APK+Cache : EA : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Version 1.8.00OS Version: Android 2.3+How to install FIFA 12 by EA SPORTS?Cache for the game FIFA 12 by EA SPORTS: extract the folder from the archive to /...
archive.org
Asphalt 6: Adrenaline v1.1.6 : Gameloft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Asphalt 6: Adrenaline v1.1.6 for iPhone, iPod Touch.As far as I know, this is the most stable Asphalt 6 version for the iPhone and the iPod Touch, as it has...
archive.org
Asphalt 8'i bulacam şimdi.
İlk sürümün APK dosyası buradaymış hocam teşekkür ederim bakayım zorunlu güncelleme isterse SD Data dosyası bulurum.Burada 2013’ten beri bütün sürümleri bulabilmen gerek:
Latest Uploads - APKMirror - Page 3 Free and safe Android APK downloadswww.apkmirror.com
Minecraft 0.14.0 oynatıyor hocam nostalji oluyor bana da![]()
FIFA 12 APK+Cache : EA : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Version 1.8.00OS Version: Android 2.3+How to install FIFA 12 by EA SPORTS?Cache for the game FIFA 12 by EA SPORTS: extract the folder from the archive to /...archive.org
![]()
Asphalt 6: Adrenaline v1.1.6 : Gameloft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Asphalt 6: Adrenaline v1.1.6 for iPhone, iPod Touch.As far as I know, this is the most stable Asphalt 6 version for the iPhone and the iPod Touch, as it has...archive.org
Asphalt 8'i bulacam şimdi.
Benim telefon Android 14 olmasa ben de oynardım. Ama oynayamıyorum.İlk sürümün APK dosyası buradaymış hocam teşekkür ederim bakayım zorunlu güncelleme isterse SD Data dosyası bulurum.
Minecraft 0.14.0 oynatıyor hocam nostalji oluyor bana da![]()
Eğer açılmazsa SD Data'yı bulurum.
Asphalt 6 indirecektim de dosya bulunamadı diyor hocam. Şimdi yolluyorum telefona dosyayı açılırsa atarım buraya.Benim telefon Android 14 olmasa ben de oynardım. Ama oynayamıyorum.
Eğer açılmazsa SD Data'yı bulurum.
FIFA 12'yi dene.Asphalt 6 indirecektim de dosya bulunamadı diyor hocam.