Detaylar
Kim cevapladı?İlk önce uygulamanın verilerini temizle. İnternetten oyunun SD Data verisini indir ve hem
Android>data klasörüne hem de Android>obb klasörüne atman gerekli. Daha sonra eğer telefonun destekliyor ise oyunun internet erişimini engellersin veya oyuna girerken internetini kapatırsın.İnternette
Asphalt 8 SD Data veya Asphalt 8 APK + OBB olarak bulabilirsiniz. İstediğiniz sürüm nedir? Sizin için o sürümün SD Data dosyasını bulup linkini verebilirim.isimsiz
Uzman
Normalden oynamak istiyordum açıkçası ama pek farketmez benim için.Bu arada ben öncesinde APK indirip içerik indirmeyi yapıp oyuna girmeyi başarmıştım ancak 2-3 bölüm sonra harita indirmemi istediği için mecbur interneti açmak zorunda kaldım. Sonrasında son güncelleme yazısı geldi acaba bu data dosyasında o haritalar var mı ? Kusuruma bakma biraz meşgul ettim senide , uygun bir zamanda dosyayı atarsan sevinirim .Uğraştığın yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Normalden oynamak istiyordum açıkçası ama pek farketmez benim için.Bu arada ben öncesinde APK indirip içerik indirmeyi yapıp oyuna girmeyi başarmıştım ancak 2-3 bölüm sonra harita indirmemi istediği için mecbur interneti açmak zorunda kaldım. Sonrasında son güncelleme yazısı geldi acaba bu data dosyasında o haritalar var mı ? Kusuruma bakma biraz meşgul ettim senide , uygun bir zamanda dosyayı atarsan sevinirim .Uğraştığın yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Asphalt 8 Airborne v3.2.0q APK + MOD(Unlimited All) + Data [All Android Versions]
Asphalt 8 Airborne is Best Racing Game . Download Asphalt 8 airborne mod apk data unlimited money Stars from loveliestsingh With Direct Link . Also You Can Download Asphalt…
Buradan APK ile OBB dosyasını indir yukarıda dediğim gibi kur.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı