NiqhTmaRe Başarılı Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Beğeniler 21 15 Nisan 2024 #1 İşlemci fan soketi hariç 2 adet fan girişi bulunmakta. Ancak SYS fan 1 yuvasından fanı kontrol edemiyorum tam hız dönüyor. SYS fan 2 yuvasında böyle bir sorun yok. Sorunu nasıl çözebilirim anakartı yeni aldım.
İşlemci fan soketi hariç 2 adet fan girişi bulunmakta. Ancak SYS fan 1 yuvasından fanı kontrol edemiyorum tam hız dönüyor. SYS fan 2 yuvasında böyle bir sorun yok. Sorunu nasıl çözebilirim anakartı yeni aldım.
Çözüm NiqhTmaRe 15 Nisan 2024 DC ve PWM olarak iki seçenek var ikisinide deniyorum ancak nafile. Saçma olan şey diğer soketi kontrol edebiliyorum her şey aynı. Bu anakartı kullanacak arkadaşların bilgisine, CHA_FAN1 soketi 3 pinli fanları kontrol edemiyormuş. Sorun çözüldü.
DC ve PWM olarak iki seçenek var ikisinide deniyorum ancak nafile. Saçma olan şey diğer soketi kontrol edebiliyorum her şey aynı. Bu anakartı kullanacak arkadaşların bilgisine, CHA_FAN1 soketi 3 pinli fanları kontrol edemiyormuş. Sorun çözüldü.
KS KS NiqhTmaRe Başarılı Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Beğeniler 21 15 Nisan 2024 #3 Fan 3 pinli. Diğer kontrol edebildiğim fan da aynı şekilde 3 pinli. Onu kontrol edebiliyorum ama diğerini edemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Fan 3 pinli. Diğer kontrol edebildiğim fan da aynı şekilde 3 pinli. Onu kontrol edebiliyorum ama diğerini edemiyorum.
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 15 Nisan 2024 #4 Voltaj kontrolünü seç, bazı anakartlarda otomatik geçiş yapmıyor ontrolde. Artı 0 Eksi
KS KS NiqhTmaRe Başarılı Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 47 Çözümler 2 Beğeniler 21 15 Nisan 2024 #5 DC ve PWM olarak iki seçenek var ikisinide deniyorum ancak nafile. Saçma olan şey diğer soketi kontrol edebiliyorum her şey aynı. Bu anakartı kullanacak arkadaşların bilgisine, CHA_FAN1 soketi 3 pinli fanları kontrol edemiyormuş. Sorun çözüldü. Son düzenleme: 17 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
DC ve PWM olarak iki seçenek var ikisinide deniyorum ancak nafile. Saçma olan şey diğer soketi kontrol edebiliyorum her şey aynı. Bu anakartı kullanacak arkadaşların bilgisine, CHA_FAN1 soketi 3 pinli fanları kontrol edemiyormuş. Sorun çözüldü.