Y Yutrep Uzman Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 147 Beğeniler 45 16 Haziran 2025 #111 ilkeryuksel dedi: Taichi modeli Amazonda 36k’dan indirime girdi oradan sipariş verdim 3K da indirim çekim vardı. 33 bine almis oldum Genişletmek için tıkla... Süper hocam hayırlı olsun İndirim ne zaman oldu ? Hiç görmedim.
ilkeryuksel dedi: Taichi modeli Amazonda 36k’dan indirime girdi oradan sipariş verdim 3K da indirim çekim vardı. 33 bine almis oldum Genişletmek için tıkla... Süper hocam hayırlı olsun İndirim ne zaman oldu ? Hiç görmedim.
Stourmer Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 297 Beğeniler 127 16 Haziran 2025 #112 Valla bende görmedim görsem bir tanede ben alabilirdim o fiyata ya :/
KS KS ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 17 Haziran 2025 #113 Yutrep dedi: Süper hocam hayırlı olsun İndirim ne zaman oldu ? Hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Stourmer dedi: Valla bende görmedim görsem bir tanede ben alabilirdim o fiyata ya :/ Genişletmek için tıkla... Yakın takibimdeydi Stokta 2 ürün görünüyordu. Sepette indirim bildirimi gelince o şekilde haberim oldu.
Yutrep dedi: Süper hocam hayırlı olsun İndirim ne zaman oldu ? Hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Stourmer dedi: Valla bende görmedim görsem bir tanede ben alabilirdim o fiyata ya :/ Genişletmek için tıkla... Yakın takibimdeydi Stokta 2 ürün görünüyordu. Sepette indirim bildirimi gelince o şekilde haberim oldu.
Y Yutrep Uzman Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 147 Beğeniler 45 17 Haziran 2025 #114 ilkeryuksel dedi: Yakın takibimdeydi Stokta 2 ürün görünüyordu. Sepette indirim bildirimi gelince o şekilde haberim oldu. Genişletmek için tıkla... Geldi mi hocam kartınız
ilkeryuksel dedi: Yakın takibimdeydi Stokta 2 ürün görünüyordu. Sepette indirim bildirimi gelince o şekilde haberim oldu. Genişletmek için tıkla... Geldi mi hocam kartınız
KS KS ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 18 Haziran 2025 #115 Yutrep dedi: Geldi mi hocam kartınız Genişletmek için tıkla... Geldi hocam, öğle saatlerinde elime ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Undervolt ve Adrenalin ayarlarını yaptım
Yutrep dedi: Geldi mi hocam kartınız Genişletmek için tıkla... Geldi hocam, öğle saatlerinde elime ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Undervolt ve Adrenalin ayarlarını yaptım
Y Yutrep Uzman Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 147 Beğeniler 45 18 Haziran 2025 #116 ilkeryuksel dedi: Geldi hocam, öğle saatlerinde elime ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Undervolt ve Adrenalin ayarlarını yaptım Genişletmek için tıkla... Cw var mı hocam. Ayrıca stok ve oclu şekilde 3dmark steelnomad sonuçlarını paylaşır mısın
ilkeryuksel dedi: Geldi hocam, öğle saatlerinde elime ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Undervolt ve Adrenalin ayarlarını yaptım Genişletmek için tıkla... Cw var mı hocam. Ayrıca stok ve oclu şekilde 3dmark steelnomad sonuçlarını paylaşır mısın
KS KS ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 18 Haziran 2025 #117 Yutrep dedi: Cw var mı hocam. Ayrıca stok ve oclu şekilde 3dmark steelnomad sonuçlarını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... OC yapmadım karta UV yaptım. Değerleri paylaşıyorum. İlk görüntü stok, ikincisi UV yapılmış hali ile aldığım sonuçlar. Adrenalin kullanımına yabancıyım o yüzden kart için henüz bir ayar yapmadım Tavsiye ettiğiniz bir ayar varsa uygulayabilirim. Dosya Ekleri stock.webp 77,6 KB · Görüntüleme: 64 UVolt.webp 83,7 KB · Görüntüleme: 66
Yutrep dedi: Cw var mı hocam. Ayrıca stok ve oclu şekilde 3dmark steelnomad sonuçlarını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla... OC yapmadım karta UV yaptım. Değerleri paylaşıyorum. İlk görüntü stok, ikincisi UV yapılmış hali ile aldığım sonuçlar. Adrenalin kullanımına yabancıyım o yüzden kart için henüz bir ayar yapmadım Tavsiye ettiğiniz bir ayar varsa uygulayabilirim.
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 16 Temmuz 2025 #118 Taichi indirim duası oluşturalım.
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 16 Temmuz 2025 #119 xLeomessi dedi: Taichi indirim duası oluşturalım. Genişletmek için tıkla... Veleddalin amin.
xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 567 Beğeniler 354 16 Temmuz 2025 #120 Yasin Alemdağ dedi: Veleddalin amin. Genişletmek için tıkla... Tarihçi 9 taksit alıp kalan parçaları nakit yerleştiresim geliyor.
Yasin Alemdağ dedi: Veleddalin amin. Genişletmek için tıkla... Tarihçi 9 taksit alıp kalan parçaları nakit yerleştiresim geliyor.