37 bandından 35'e kadar düşeceğine inanıyorum.. 9060 serilerinin satışları başladığında umarım piyasa aşağı yönlü olur.
Hangi siteden almayı düşünüyorsunuz hocam :D

37 bandından 35'e kadar düşeceğine inanıyorum.. 9060 serilerinin satışları başladığında umarım piyasa aşağı yönlü olur.
Taichi amazonda 45'e çıktı .

Son düzenleme:
Amazonu kolluyorum ama bunlar neden bu kadar fiyatları yukarı çekiyor anlamıyorum gerçekten.. Böyle devam ederse Sinerjiden alabilirim kartı.
Ben de anlamadım. Kurla alakalı da bir durum olmadı ki. Taksitsiz alacaksanız pckolikten alın hocam. Normal fiyat 37.500 TL. İyzico kampanyaları ile 36'ya alma imkanın var. Ama taksitte vade farkı var yani.

Ben de anlamadım. Kurla alakalı da bir durum olmadı ki. Taksitsiz alacaksanız pckolikten alın hocam. Normal fiyat 37.500 TL. İyzico kampanyaları ile 36'ya alma imkanın var. Ama taksitte vade farkı var yani.
Hocam pckolik hakkın hiç bir bilgim yok. Alacağım kartın arkasında duracak bir firmamı vb. alışveriş yapmadığım bir pazar olduğu için emin değilim. Sizin yorumlarınız nedir pckolikten hiç alışveriş yaptınız mı? Müşteri hizmetleri iyi midir?

Sapphire pure modelini Amazondan 6 taksitle alarak aranıza katıldım.
Son sürüm Adrenalin yükledikten sonra oyunlarda bol bol crash yedim. :D Dakika bir gol bir amd
bir önceki sürümle şu an sorun yok gibi

Hocam pckolik hakkın hiç bir bilgim yok. Alacağım kartın arkasında duracak bir firmamı vb. alışveriş yapmadığım bir pazar olduğu için emin değilim. Sizin yorumlarınız nedir pckolikten hiç alışveriş yaptınız mı? Müşteri hizmetleri iyi midir?
Hocam güvenilir diye biliyorum açıkçası. Ama bizzat alışveriş yapmadım.

Sapphire pure modelini Amazondan 6 taksitle alarak aranıza katıldım.
Son sürüm Adrenalin yükledikten sonra oyunlarda bol bol crash yedim. :D Dakika bir gol bir amd
bir önceki sürümle şu an sorun yok gibi
Hayırlı olsun hocam. Hızlı bir giriş olmuş:D

Nitro yine indirimde hocam

@ilkeryuksel

Birşeye karar verdin mi hocam
Ne durumdasınız hocam . Sinerjiden mi alacaksınız 😃

Son düzenleme:
Hocam alacaksanız alın artık dolar sene sonu en az 45 TL olur
Ahaha hocam benden daha çok isteklisiniz gerçekten :D
Ama dediğim gibi 37 bandını hak eden bir kart değil o yüzden ona son bir şans veriyorum acelem yok.. Doların yükselmesini sorun etmiyorum kripto işlem bozar yine alırım.. 36.500 ve biraz üstüne düşerse alırım net.