Detaylar
Kim cevapladı?ilkeryuksel
Uzman
37 bandından 35'e kadar düşeceğine inanıyorum.. 9060 serilerinin satışları başladığında umarım piyasa aşağı yönlü olur.Arkadaşlar almayın da fiyatları düşürsün biraz fırsatçı satıcılar![]()
Hangi siteden almayı düşünüyorsunuz hocam37 bandından 35'e kadar düşeceğine inanıyorum.. 9060 serilerinin satışları başladığında umarım piyasa aşağı yönlü olur.
Taichi amazonda 45'e çıktı .37 bandından 35'e kadar düşeceğine inanıyorum.. 9060 serilerinin satışları başladığında umarım piyasa aşağı yönlü olur.
Son düzenleme:
ilkeryuksel
Uzman
Amazonu kolluyorum ama bunlar neden bu kadar fiyatları yukarı çekiyor anlamıyorum gerçekten.. Böyle devam ederse Sinerjiden alabilirim kartı.Hangi siteden almayı düşünüyorsunuz hocam
Taichi amazonda 45'e çıktı .
Ben de anlamadım. Kurla alakalı da bir durum olmadı ki. Taksitsiz alacaksanız pckolikten alın hocam. Normal fiyat 37.500 TL. İyzico kampanyaları ile 36'ya alma imkanın var. Ama taksitte vade farkı var yani.Amazonu kolluyorum ama bunlar neden bu kadar fiyatları yukarı çekiyor anlamıyorum gerçekten.. Böyle devam ederse Sinerjiden alabilirim kartı.
ilkeryuksel
Uzman
Hocam pckolik hakkın hiç bir bilgim yok. Alacağım kartın arkasında duracak bir firmamı vb. alışveriş yapmadığım bir pazar olduğu için emin değilim. Sizin yorumlarınız nedir pckolikten hiç alışveriş yaptınız mı? Müşteri hizmetleri iyi midir?Ben de anlamadım. Kurla alakalı da bir durum olmadı ki. Taksitsiz alacaksanız pckolikten alın hocam. Normal fiyat 37.500 TL. İyzico kampanyaları ile 36'ya alma imkanın var. Ama taksitte vade farkı var yani.
Hocam güvenilir diye biliyorum açıkçası. Ama bizzat alışveriş yapmadım.Hocam pckolik hakkın hiç bir bilgim yok. Alacağım kartın arkasında duracak bir firmamı vb. alışveriş yapmadığım bir pazar olduğu için emin değilim. Sizin yorumlarınız nedir pckolikten hiç alışveriş yaptınız mı? Müşteri hizmetleri iyi midir?
Hayırlı olsun hocam. Hızlı bir giriş olmuşSapphire pure modelini Amazondan 6 taksitle alarak aranıza katıldım.
Son sürüm Adrenalin yükledikten sonra oyunlarda bol bol crash yedim.Dakika bir gol bir amd
bir önceki sürümle şu an sorun yok gibi
Nitro yine indirimde hocam
@ilkeryuksel
Birşeye karar verdin mi hocamHocam pckolik hakkın hiç bir bilgim yok. Alacağım kartın arkasında duracak bir firmamı vb. alışveriş yapmadığım bir pazar olduğu için emin değilim. Sizin yorumlarınız nedir pckolikten hiç alışveriş yaptınız mı? Müşteri hizmetleri iyi midir?
Ne durumdasınız hocam . Sinerjiden mi alacaksınızHocam pckolik hakkın hiç bir bilgim yok. Alacağım kartın arkasında duracak bir firmamı vb. alışveriş yapmadığım bir pazar olduğu için emin değilim. Sizin yorumlarınız nedir pckolikten hiç alışveriş yaptınız mı? Müşteri hizmetleri iyi midir?
Son düzenleme:
ilkeryuksel
Uzman
Ahaha hocam benden daha çok isteklisiniz gerçektenHocam alacaksanız alın artık dolar sene sonu en az 45 TL olur
Ama dediğim gibi 37 bandını hak eden bir kart değil o yüzden ona son bir şans veriyorum acelem yok.. Doların yükselmesini sorun etmiyorum kripto işlem bozar yine alırım.. 36.500 ve biraz üstüne düşerse alırım net.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri