VRM sıcaklıkları konusunda şurayı referans alabilirsiniz. Dediğim gibi benim bulabildiğim en iyi thermaller bu anakartta şu an fiyatına göre. Alternatiflerine biraz göz atıp, akşam gibi geri dönüş yapabilirim vaktiniz varsa.
VRM sıcaklıkları konusunda şurayı referans alabilirsiniz. Dediğim gibi benim bulabildiğim en iyi thermaller bu anakartta şu an fiyatına göre. Alternatiflerine biraz göz atıp, akşam gibi geri dönüş yapabilirim vaktiniz varsa.
Yasadiginiz sorun modelden ziyade sadece sizin urundeki bir hatadan oturu olmus olabilir bu yuzden kesin yorum yapamam ki bu tarz sorunlara farkli firmalarda da rastladigimi hatirliyorum. Tabii tercih sizin zorlayamam.
Yasadiginiz sorun modelden ziyade sadece sizin urundeki bir hatadan oturu olmus olabilir bu yuzden kesin yorum yapamam ki bu tarz sorunlara farkli firmalarda da rastladigimi hatirliyorum. Tabii tercih sizin zorlayamam.
Fabrikaya gönderdiğimde yangının anakartın bağlantı noktalarından patlak verdiğini söylediler. Bu sebeple hata kartta mıydı yoksa genel bir sorun muydu bilemiyorum. Yine de son çare bu karta yöneleceğim. (muadilleri yoksa)
Tekrar selam. Detaylıca baktım ama VRM templeri konusunda bu modelden daha iyisini bulamadım. Sizin zamanında ROG anakartta asıl canınızı sıkan mevzu da bu olduğu için Aorus Elite X almanız daha iyi olur.
Tekrar selam. Detaylıca baktım ama VRM templeri konusunda bu modelden daha iyisini bulamadım. Sizin zamanında ROG anakartta asıl canınızı sıkan mevzu da bu olduğu için Aorus Elite X almanız daha iyi olur.
Tamamdır, Yardımcı Olduğunuz için Teşekkür ederim.
@Yuki@Oreki rahatsız ediyorum kusura bakmayın lakin ufak bir sorun yaşıyorum.
Önerdiğiniz gigabyte kartı satın aldım ve elime ulaştı lakin sıvı soğutucunun bağlantısını yapamadım.
(İlk defa bu kadar çok girişe sahip bir kartla uğraşıyorum.) Soğutucuda 2 kablo mevcut biri RGB, diğeri ise soğutucunun ana kablosu. Kabloları el kitapçığına göre anakarta taktım ama herhangi bir tepki alamadım. Kabloları yanlış taktığımı düşünüyorum bu sebeple kabloları nereye takmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
(Sıvı soğutucu: Arctic Liquid frezer 2)