KS KS emojipati Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 11 2 Mayıs 2024 #21 Yuki dedi: Pompayi SYS_FAN4 PUMP isimli pine bagla, sogutucunun fanlari varsa kontrolcuye baglayabilirsin yoksa da kalan SYS_FAN pinlerine bagla. RGB kablosu 3 pinli mi 4 pinli mi? Genişletmek için tıkla... 3 Pin RGB Kablosu. Dedikleriniz Yapıp Dönüş Sağlayacağım.
Yuki dedi: Pompayi SYS_FAN4 PUMP isimli pine bagla, sogutucunun fanlari varsa kontrolcuye baglayabilirsin yoksa da kalan SYS_FAN pinlerine bagla. RGB kablosu 3 pinli mi 4 pinli mi? Genişletmek için tıkla... 3 Pin RGB Kablosu. Dedikleriniz Yapıp Dönüş Sağlayacağım.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 2 Mayıs 2024 #22 emojipati dedi: 3 Pin RGB Kablosu. Dedikleriniz yapıp dönüş sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Mesajimi duzelttim bu arada bir bak yine SYS_FAN4 bayagi asagida cunku CPU_OPT daha uygun olur. RGB kablosunu CPU_FAN pininin yanindaki ARGB_V2_2 isimli header'a yapabilirsin kablolama acisindan daha iyi olur.
emojipati dedi: 3 Pin RGB Kablosu. Dedikleriniz yapıp dönüş sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Mesajimi duzelttim bu arada bir bak yine SYS_FAN4 bayagi asagida cunku CPU_OPT daha uygun olur. RGB kablosunu CPU_FAN pininin yanindaki ARGB_V2_2 isimli header'a yapabilirsin kablolama acisindan daha iyi olur.
KS KS emojipati Başarılı Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 11 2 Mayıs 2024 #23 Yuki dedi: Mesajimi duzelttim bu arada bir bak yine SYS_FAN4 bayagi asagida cunku CPU_OPT daha uygun olur. RGB kablosunu CPU_FAN pininin yanindaki ARGB_V2_2 isimli Header'a yapabilirsin kablolama acisindan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... SYS_FAN4'ü bulamadım zaten CPU_OPT Kısmına bağlayınca çalıştı. RGB'ler hem kontrolcü hem de ARGB_V2_2 kısmında çalışmadı. Windows'u kurunca tekrar bir göz atarım. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Yuki dedi: Mesajimi duzelttim bu arada bir bak yine SYS_FAN4 bayagi asagida cunku CPU_OPT daha uygun olur. RGB kablosunu CPU_FAN pininin yanindaki ARGB_V2_2 isimli Header'a yapabilirsin kablolama acisindan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... SYS_FAN4'ü bulamadım zaten CPU_OPT Kısmına bağlayınca çalıştı. RGB'ler hem kontrolcü hem de ARGB_V2_2 kısmında çalışmadı. Windows'u kurunca tekrar bir göz atarım. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.