Güldüğüm şu mesajını iliştireyim öncelikle.
Muhtemelen içerikler konusunda sizden daha fazla bilgi sahibiyimdir ama bunu etrafta satma gibi bir gayem yok.
@Isenea Dieur Has, Oyuna sahip olduğunu ve oynadığını düşünmüyorum.
Gel tartışalım.
Orijinal oyuna grafik ve doku modu kurulmuş gibi hissettirdi bana. Oyunun iskeleti değişmediği sürece (ki değiştirilmesi çok zor) bu Remake değil en fazla Remastered'dır.
Sadece konudaki 1 dakikalık kısmı izlemişsin ki, bu yorumu yapabiliyorsun. Gösterimi izleseydin;
Orijinal oyunun üzerine sadece cila çekilip çözünürlüğü artırılmamış; oyunun
Unreal Engine 5 motoruyla tamamen baştan inşa edilmiş olduğunu bilirdin.
Gemi savaşlarında birçok yenilik var, yeni mühimmat dahil.
Crouch (eğilme) ilk defa Unity ile gelmişti, onu da dahil ettiler, Stealth için önemli bir özellik.
Origins'ten sonra çok kullandım tüm oyunlarında.
ASC Odyssey'le birlikte gelen gemiye yetenek sağlayan subaylar da eklenmiş.
Çevre etkileşimi, hava değişimi etkileşimleri...
Daha ne olsun?
Yani senin gibi BİLGİLİ üst düzey bir insanın REMAKE diyebilmesi için ne gerekiyor? Sen de yaz da görelim.
Odyssey'den sonra doğru düzgün bir ASC oyunu çıkmadı. Valhalla ve Shadows bana göre iyi oyunlar değiller.
En son 2016'da oynamışım.
Black Flag ASC serisinde harika bir oyundur. Yıllardır oynamak istiyordum, Remastered olacağını duyunca bekledim.
İstediğim tam olarak da yeni nesil bir Black Flag idi.
Ubisoft bunu şu anda başarmış gibi görünüyor, tabi bunu oynayınca göreceğiz.
Zira BF6 beklentimiz de fazlasıyla yüksekti.
FOS çıktı.
Merhaba,
Çok küçük yaştan beri Battlefield serisine gönül vermiş, hele ki BF4'e hayatını vermiş bir kişi olarak bu değerlendirmeyi yapıyorum.
Bu değerlendirmeyi herkesin yaptığı o yanlış gibi, COD ile karşılaştırmayacağım. Yine Battlefield ile karşılaştıracağım.
Serinin en sevdiğim ve en çok oynadığım oyunu 4'tür.
Yıllardır 3 ve 4 gibi oyun çıkmasını bekliyoruz, onun yerine sürekli 1. ve 2. dünya savaşını konu alıp ardından da kıytırık bir 2042 çıkardılar.
Şimdi benzeri çıktı, ama istenilen gibi mi, inceleyelim.
BF4, harita bakımından, silah çeşitliliği, vuruş hissiyatı, araç kullanımı...