Ne olsun?
Değişirse zaten farklı oyun olur. Saçmaladınız iyice.
Ne demek ne olsun? Ne alaka? Saçmalayan şu an sizsiniz. İki durumda neler olacağını anlattım, siz üstüne saçmaladınız
Ne olsun?
Değişirse zaten farklı oyun olur. Saçmaladınız iyice.
@Isenea Dieur Has, sen gösterimi izledin mi ya?
1 dakikalık video izleyip yok şöyle olsaydı böyle olsaydı...
İlk oyunu oynadın mı? Hiç Assassin's Creed oynadın mı?
Oyunun çıkışında oynamaya yaşın yetiyor muydu?
Gösterimi bi' izle, ondan sonra bir şeyler biliyormuş gibi yorum yap.
Muhtemelen içerikler konusunda sizden daha fazla bilgi sahibiyimdir ama bunu etrafta satma gibi bir gayem yok.
Sadece konudaki 1 dakikalık kısmı izlemişsin ki, bu yorumu yapabiliyorsun. Gösterimi izleseydin;Orijinal oyuna grafik ve doku modu kurulmuş gibi hissettirdi bana. Oyunun iskeleti değişmediği sürece (ki değiştirilmesi çok zor) bu Remake değil en fazla Remastered'dır.
@Isenea Dieur Has, Oyuna sahip olduğunu ve oynadığını düşünmüyorum.
Sadece konudaki 1 dakikalık kısmı izlemişsin ki, bu yorumu yapabiliyorsun. Gösterimi izleseydin;
Orijinal oyunun üzerine sadece cila çekilip çözünürlüğü artırılmamış; oyunun Unreal Engine 5 motoruyla tamamen baştan inşa edilmiş olduğunu bilirdin.
Gemi savaşlarında birçok yenilik var, yeni mühimmat dahil.
Crouch (eğilme) ilk defa Unity ile gelmişti, onu da dahil ettiler, Stealth için önemli bir özellik.
Origins'ten sonra çok kullandım tüm oyunlarında.
ASC Odyssey'le birlikte gelen gemiye yetenek sağlayan subaylar da eklenmiş.
Çevre etkileşimi, hava değişimi etkileşimleri...
Daha ne olsun?
Yani senin gibi BİLGİLİ üst düzey bir insanın REMAKE diyebilmesi için ne gerekiyor? Sen de yaz da görelim.
Odyssey'den sonra doğru düzgün bir ASC oyunu çıkmadı. Valhalla ve Shadows bana göre iyi oyunlar değiller.
Zira BF6 beklentimiz de fazlasıyla yüksekti.
FOS çıktı.
Orijinal oyuna grafik ve doku modu kurulmuş gibi hissettirdi bana. Oyunun iskeleti değişmediği sürece (ki değiştirilmesi çok zor) bu remake değil en fazla Remastered'dır. Çok sevgili Ubisoft her zaman olduğu gibi isimlendirmeyi bile becerememişler.
Gameplay yok zaten videoda. Görsel tanıtım var, e orijinal oyunun grafiklerinin çağdaş halinin lanse ediliyor olmasından daha doğal ne var. Gameplay trailer gelir o zaman bu yorumlarınız mantıklı olur fakat şu an oyunun gameplayi hakkında hiçbir veri içermiyor video.
Gösterimde mevcut, baştan yapılmış her şey ve harika görünüyor.
Yenilenmiş bir parry sistemi gelmiş evet.Enteresan bir parry sistemi var. Umarım keyifli bir yapım olur. Biz Nintendo Switch'den OG Black Flag devam ama.
Combatı pek de önemli değil, Stealth mekanikleri çıktığı sene için bile çok kütüktü eski motorun. Çok iyi cilalanması gerekiyor.