Çatlı Reis

Becerikli
Steam'de fiyatı 27 dolara düşmüş, sizce alınır mı? 77 dolar bakiyem var kış indirimlerinde Wukong ve yanına bir oyun daha alırım diye düşünüyordum, sizce o oyun Shadows olabilir mi? Oyun hakkındaki düşünceleriniz neler?

Hiçbir Assassin's Creed oyunu Full paket olarak en az %75 indirim ile taş çatlasın $10-15 civarına düşmeden alınmaz. Grafiksel devrim mi var? Hayır. Hikayesi mi çok iyi? Hayır. Mekanikler? Hayır. Son 15 yılda çıkarttıkları her oyun birbirinin aynısı ve hepsi de 1-2 senede hayyvan gibi indirime giriyor. $27 vermenin hiçbir manası yok.

Hiçbir Assassin's Creed oyunu Full paket olarak en az %75 indirim ile taş çatlasın $10-15 civarına düşmeden alınmaz. Grafiksel devrim mi var? Hayır. Hikayesi mi çok iyi? Hayır. Mekanikler? Hayır. Son 15 yılda çıkarttıkları her oyun birbirinin aynısı ve hepsi de 1-2 senede hayyvan gibi indirime giriyor. $27 vermenin hiçbir manası yok.

Hocam 10-15 dolara düşeceğini pek sanmıyorum açıkçası. En azından 1-2 sene içinde o kadar düşmesi zor gibi. Diğer dediğiniz yenilikler konusunda grafikler hariç hepsine katılıyorum ama oyun bulmada zorluk yaşadığım bir dönemdeyim şu sıralar. O yüzden ne alacağımı pek kestiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Cronos alırdım şahsen senin yerinde olsam ama AC serisini seviyorsan o da alinir.

Daha önce hiçbir AC oyununu bitirmedim hocam. Eğer alırsam bu ilk olacak. Klasikleşmiş Ubisoft formülüne ben Far Cry'ları oynayarak doydum. AC Shadows'u almayı düşünmemin en büyük sebebi oyunun mekanikleri ve grafikleri. Cronos'un da demosunu oynadım açıkçası hoşuma gitti ama incelemelerine baktığımda oyunun uzun olmasından dolayı çok tekrar ettiği söyleniyor bu yüzden alıp almamakta kararsız kalıyorum.

Ben aldım, oynadım ve hikayesi hoşuma gitti. Alınıp oynanabilir bence.

Karar vermek zor hocam.

Daha önce hiçbir AC oyununu bitirmedim hocam. Eğer alırsam bu ilk olacak. Klasikleşmiş Ubisoft formülüne ben Far Cry'ları oynayarak doydum. AC Shadows'u almayı düşünmemin en büyük sebebi oyunun mekanikleri ve grafikleri. Cronos'un da demosunu oynadım açıkçası hoşuma gitti ama incelemelerine baktığımda oyunun uzun olmasından dolayı çok tekrar ettiği söyleniyor bu yüzden alıp almamakta kararsız kalıyorum.

Karar vermek zor hocam.
Ben Cronos oynadım, şahsen sevdim. Zaten Cronos uzunlugu yüzünden bayıyor biraz ama Assassin's Creed ondan 10 kat daha fazla bayıyor, haberiniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiçbir AC oyununu bitirmedim hocam. Eğer alırsam bu ilk olacak. Klasikleşmiş Ubisoft formülüne ben Far Cry'ları oynayarak doydum. Assassin's Creed Shadows'u almayı düşünmemin en büyük sebebi oyunun mekanikleri ve grafikleri. Cronos'un da demosunu oynadım açıkçası hoşuma gitti ama incelemelerine baktığımda oyunun uzun olmasından dolayı çok tekrar ettiği söyleniyor bu yüzden alıp almamakta kararsız kalıyorum.

Karar vermek zor hocam.

Daha önce hiç bitirmediysen 2017 ve sonrası çıkan oyunları oyna daha iyi.
Origins Odyssey istersen Valhalla kötü ama bence o oyunda.

Son düzenleme: