Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
43
Assetto Corsa Competizione’ye ilk defa girdim, grafik ayarları yaptım ve tam uygula dediğim anda siyah ekran verip aşağıdaki hata kodunu çıkarttı, sonra da oyundan attı, oyuna girmeye çalıştığımda hâlâ bu mesajı veriyor. Dosyaları mı bozdum acaba diyerek dosyaları doğruladım ancak bir şey bulunamadı. Daha araba süremeden hata aldım :)

1742649468288.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yaptığınız bir ayarı ekran kartı kaldırmıyor gibi. Oyunun belgeler altında yer alan, muhtemelen orada olduğunu düşünüyorum, Config dosyasını silin ve yeniden çalıştırmayı deneyin.

Ayrıca oyun dosyalarını doğrulamak genelde Config dosyasında bir müdahale yapmaz.
Yaptığınız bir ayarı ekran kartı kaldırmıyor gibi. Oyunun belgeler altında yer alan, muhtemelen orada olduğunu düşünüyorum, Config dosyasını silin ve yeniden çalıştırmayı deneyin.

Ayrıca oyun dosyalarını doğrulamak genelde Config dosyasında bir müdahale yapmaz.

Çözüm

Recep Bey merhaba, konu daha onaylanma aşamasında iken Steam'in topluluk kısmında bu konuyla ilgili sorun yaşayan bir kişiyi daha gördüm, hata mesajı aynı değildi ancak oyunun dosyalarındaki AC2 adlı klasörü silince düzeldiğini söylüyorlardı. Klasörü sildim ve doğrulama yaptım, dosyalar iniyor şu anda. Eğer bu sorunu çözmez ise sizin dediğinizi bi' deneyeceğim.

@Recep Baltaş
Merhaba, oyunun dosya doğrulaması bitti ancak bir fayda etmedi. Şimdi sizin dediğiniz gibi oyunun Config dosyasını silip oyunu çalıştırdım ve tekrar açıldı. Yardımınız için teşekkür ederim :)
Ekran alıntısında en üstte görünen Config dosyasını silmeniz yeterli arkadaşlar.

1742657680776.webp

Bu arada hatanın kaynağı FSR. NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ve FSR açıp uyguladığım anda bu hatayı alıyorum. Bu yüzden FSR'a dikkat etmenizi öneririm.

Son düzenleme: