Detaylar
Kim cevapladı?Pure ve CSP. Opsiyonel olarak arac ve pist modlari.Oyunu yeni indirdim, kurmam gereken modlar nelerdir?
25457
Uzman
Pure ve CSP. Opsiyonel olarak arac ve pist modlari.
Teşekkürler, nereden kurabilirim? Güvenilir bir yer var mı?
Teşekkürler, nereden kurabilirim? Güvenilir bir yer var mı?
25457
Uzman
Evet hocam.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Aslında Pure çok şart değil bilgisayar iyi değilse, düz csp map ve araç modları da iş görür isteğe bağlı tabi.Pure ve CSP. Opsiyonel olarak arac ve pist modlari.
Ethem Efe
Üstün
Aslında Pure çok şart değil bilgisayar iyi değilse, düz csp map ve araç modları da iş görür isteğe bağlı tabii.
EVO'da alınabilir aslında, fizik ve grafik olarak çok daha iyi deniyor.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
O oyun optimizasyon sorunlu hala 2 hafta önce alıp iade ettim hocam. Ve EVO'nun modları henüz Corsa kadar yaygın değil.EVO'da alınabilir aslında, fizik ve grafik olarak çok daha iyi deniyor.
Oyunu yeni indirdim, kurmam gereken modlar nelerdir?
Trafik modu kurmak istersen rehberime göz atabilirsin.
Herkese merhaba, bu forumdaki ilk rehberime hoş geldiniz. Bugün sizlere adım adım Assetto Corsa'da trafik modu kurulumunu göstereceğim. Bazıları arıyor ama adamakıllı bir kaynak olmuyor, bundan dolayı rehber hazırlamak istedim. dilerseniz başlayalım. Konunun altına sorularınızı sorabilirsiniz.
1. adım:
Bu adımda content Manager kurulumunu göstereceğim. Öncelikle aşağıdaki linkten content Manager uygulamasını indirin, bu uygulama Assetto Corsa içerisine mod aktarımını sağlıyor, o yüzden önemli.
Content Manager
Burada uygulamayı indirdikten sonra...
1. adım:
Bu adımda content Manager kurulumunu göstereceğim. Öncelikle aşağıdaki linkten content Manager uygulamasını indirin, bu uygulama Assetto Corsa içerisine mod aktarımını sağlıyor, o yüzden önemli.
Content Manager
Burada uygulamayı indirdikten sonra...
Oyunu yeni indirdim, kurmam gereken modlar nelerdir?
Sizde shifter + direksiyon seti mi var? Doğru mu anladım yoksa sadece direksiyon seti olup shifter mı yok?