11100

Becerikli
Merhaba,

Halihazırda Steam'de Assetto Corsa sahibiyim. Sizce oyun oynanır mı? Bu aralar arkaya Spotify'dan şarkı açıp serbest sürüş modunda araba sürmeye sardım. Assetto Corsa'da serbest sürüş modu var mı? Ayrıca benim Steam'de sahip olduğum sürüm sanırım normal versiyonu yani Competizione değil. Zamanında 10-20 TL civarına almıştım.

Merhaba,

Halihazırda Steam'de Assetto Corsa sahibiyim. Sizce oyun oynanır mı? Bu aralar arkaya Spotify'dan şarkı açıp serbest sürüş modunda araba sürmeye sardım. Assetto Corsa'da serbest sürüş modu var mı? Ayrıca benim Steam'de sahip olduğum sürüm sanırım normal versiyonu yani competizione değil. Zamanında 10-20 TL civarına almıştım.

Oynanır. Modlama seçenekleri bol olduğu için hem arcade hem de simülasyon odaklı oynayabilirsiniz. Content Manager indirip hiç mod kurmadan pistlerde istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

Oynanır. Modlama seçenekleri bol olduğu için hem arcade hem de simülasyon odaklı oynayabilirsiniz. Content Manager indirip hiç mod kurmadan pistlerde istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

Hocam açık dünya tarzı büyük alanlar var mı? Arkaya şarkı açıp dağlarda, şehirlerde, ormanlarda son model spor arabalar sürmek istiyorum.

Hocam açık dünya tarzı büyük alanlar var mı? Arkaya şarkı açıp dağlarda, şehirlerde, ormanlarda son model spor arabalar sürmek istiyorum.
Gezinti haritası adı altında bir sürü harita var. Tarayıcıda aratmanız yeterli olacaktır. Content Manager üzerinden modu kurup girmeniz gerekmekte.

Otoban modu kurunca zevkli oluyor. Solo bir şekilde klavye mouse ile 80 saat oynadım. Bir de direksiyon setine sahip olup arkadaşlarla oynasaydım yüzlerce saat gömerdim.

Önceden almıştım. Öyle duruyor kenarda. ETS 2'ya da BeamNG.drive oynuyorum. Assetto Corsa klavye ya da mouse ile oynanabilen oyun değil. Direksiyon seti lazım. Yine de oyun keyfine kalmış.

Asetto Corsa, iRacing'ten sonra en simülasyon oyun. Direkt indir-gir şeklinde istediğiniz şeyi yapamazsınız. Pistlerde vs. de özellikle klavyeyle çok kafa dağıtmalık olmaz, zaten keyif de vermez. Modla vs. ile oyunu arcade kıvamına getirir de üstüne harita vs. kurarsanız olabilir.