Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TinerciYasin

Başarılı
Merhaba,

Daha önce konu açmıştım ama tam olarak ayarları halledememiştik ondan yeni bir konu açmamı istediler, ilk önce kurduğum modların hepsini sildim ve oyunu baştan kurdum. Bu oyun için en iyi grafikler ve Pure Config ayarları nasıl yapılır? Sistemime göre bir ayar olursa iyi olur.

Sistemim:
  • RTX 4050.
  • R5 7535HS.
  • 16 GB RAM.
  • 512 SSD.

@ircoas @Smmmhunter

Çözüm
Önce Content Manager'ı kurun.
Pure'u sürükleyip atmamanız lazım. İçindeki PDF'te direktifler var. Pure'un RAR dosyasını klasöre çıkartıp install_pure.bat'ı çalıştırın. AC'nin klasörünü seçin.
Bu linkte add basip apply and save diyin.
Pure ayarlarinida pure config'den oyun icinde yani size en uygun sekilde ayarlayin hocam.
Bunlar sizin ayarlarınız değil mi

Bu linkte add basip apply and save deyin.
Pure ayarlarinida Pure Config'den oyun icinde yani size en uygun sekilde ayarlayin hocam.

Bu adamin ayarlarini birebir yaparsaniz evet.

Attığınız CSP ayarları şu anki ayarları bozar mı? Dün birinden daha indirdim şu CSP ayarlarını Content Manager çöktü. Şimdi yaptığım ayarlar yeterli olmaz mı?

Bunlar sizin ayarlarınız değil mi

Attığınız CSP ayarları şu anki ayarları bozar mı? Dün birinden daha indirdim şu CSP ayarlarını Content Manager çöktü. Şimdi yaptığım ayarlar yeterli olmaz mı?
O zaman riske degmez. Kalsin şu an ki ayarlar.
Ayrica benim degil ama ben ustunde oynama yaptim.

O zaman riske degmez. Kalsin şu anki ayarlar.

1729419306457.webp

1729419323097.webp

Şu an oyun böyle

O zaman riske degmez. Kalsin şu an ki ayarlar.
4050 ile bu grafiklerde şu an 50 fps felan alıyodum, ExtraFX kapattım 80-90 oldu.