Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TinerciYasin

Başarılı
Merhaba,

Daha önce konu açmıştım ama tam olarak ayarları halledememiştik ondan yeni bir konu açmamı istediler, ilk önce kurduğum modların hepsini sildim ve oyunu baştan kurdum. Bu oyun için en iyi grafikler ve Pure Config ayarları nasıl yapılır? Sistemime göre bir ayar olursa iyi olur.

Sistemim:
  • RTX 4050.
  • R5 7535HS.
  • 16 GB RAM.
  • 512 SSD.

@ircoas @Smmmhunter

Çözüm
Önce Content Manager'ı kurun.
Pure'u sürükleyip atmamanız lazım. İçindeki PDF'te direktifler var. Pure'un RAR dosyasını klasöre çıkartıp install_pure.bat'ı çalıştırın. AC'nin klasörünü seçin.
C13 Aegis'i CM'ye atın. Ayarlar'dan aktif edin.

0.2.5'i CM'ye sürükleyip atarsanız günceller.

Dediğiniz C13 Aegis'i attım. Filter kısmından mı C13 Aegis'i etkinleştiriyoruz?

1729418045738.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar mı başka bir şey yapacak mıyız?
Oyuna girince sagdaki menuden Pure Config ve Pure Weather'i acin. Pure Weather saat ve havayi degistiriyor. Config'te ise grafik ayarlari yapabiliyorsunuz. Isterseniz C13Aegis PP Filtre'si icin hazirladigim Pure ayarlarini atayim size. Yagmur acmak isterseniz Weather FX Debug sekmesinden daha kolay bu arada.
1729418642326.webp

Oyuna girince sagdaki menuden Pure Config ve Pure Weather'i acin. Pure weather saat ve havayi degistiriyor. Config'te ise grafik ayarlari yapabiliyorsunuz. Isterseniz C13Aegis pp Filtre'si icin hazirladigim Pure ayarlarini atayim size.
Olur, dün ayarlamıştım aslında da bundan daha iyi grafik ayarları var demiştiniz o grafikleri kaldırmaz mı 4050.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur, dün ayarlamıştım aslında da bundan daha iyi grafik ayarları var demiştiniz o grafikleri kaldırmaz mı 4050.
Bu linkte add basip apply and save diyin.
Pure ayarlarinida pure config'den oyun icinde yani size en uygun sekilde ayarlayin hocam.

Şimdi benim kullandığım grafikler de bu videodaki gibi gözükecek mi?

Bu adamin ayarlarini birebir yaparsaniz evet.