Elma ısıran 95
Bilgin
Kulübün ne kadar verdiğiyle çok ilgilenmiyorum açıkçası ben taraftarım parayı kulüp düşünsün. Ben böyle oyuncuları takımımda izler, coşar, şampiyonluk yaşar ve keyif alırım! Hoş geldin Leao!
KAP rakamlarına baktın mı güzel dostum benimAston Villa vergiler hariç veriyordu. 4-5 arası bir para kalıyordu. GS'm ise maşallah 17 milyon vermiş. Tebrikler.![]()
![]()
Maydonoz Döner'den bir menü sanırım.
Sadece gülüyoruz halinize sizin
İşleri güçleri algı yapmak. Meyve veren ağacı taşlamaktan kolları yoruldu kollarını kaldıracak halleri kalmadı kendilerine odaklanamıyorlar ki bir türlü. Leao'yu sudan biraz daha pahalıya almışız. Süper transfer hem futbol anlamında hem de maddi olarak.Sadece gülüyoruz halinize sizinSizin kadar delüzyonel bir topluluk yok insanlık tarihinde. Doğru, KAP açıklaması yalan ama twitterdaki Fener ve Bjk sayfalarının söyledikleri paralar doğru değil mi
Neden? Çünkü siz hazımsız fener ve bjk taraftarlarisiniz.
Merak ettim o hesaptaki başka ne tarz paylaşımlar var diye, bakınca buradaki futbolu internetten takip eden kardeşlerin yaptığı yorumların kaynağını bulmuş oldum. Kendi oyuncusuna verdiği maaşı kabul etmezler, 9 alan Sane'ye 15 alıyor derler, Leao'ya 17 alıyor derler ki bunun kaynağı ne merak ettim açıkçası.![]()
![]()