Kulübün ne kadar verdiğiyle çok ilgilenmiyorum açıkçası ben taraftarım parayı kulüp düşünsün. Ben böyle oyuncuları takımımda izler, coşar, şampiyonluk yaşar ve keyif alırım! Hoş geldin Leao!

KAP rakamlarına baktın mı güzel dostum benim :D Aston 8 teklif etti GS 10 verdi aldı. Maşallah iyi tutuşturduk hepinizi. Tebrikler :D :D
IMG_5802.webp

Sadece gülüyoruz halinize sizin 😂😂😂 Sizin kadar delüzyonel bir topluluk yok insanlık tarihinde. Doğru, KAP açıklaması yalan ama twitterdaki Fener ve Bjk sayfalarının söyledikleri paralar doğru değil mi 😃😃😃 Neden? Çünkü siz hazımsız fener ve bjk taraftarlarisiniz.

Merak ettim o hesaptaki başka ne tarz paylaşımlar var diye, bakınca buradaki futbolu internetten takip eden kardeşlerin yaptığı yorumların kaynağını bulmuş oldum. Kendi oyuncusuna verdiği maaşı kabul etmezler, 9 alan Sane'ye 15 alıyor derler, Leao'ya 17 alıyor derler ki bunun kaynağı ne merak ettim açıkçası. :D :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260830_145858_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260830_145858_Samsung Browser.webp
    187,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20260830_145819_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260830_145819_Samsung Browser.webp
    382,3 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20260830_145740_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260830_145740_Samsung Browser.webp
    698,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Sadece gülüyoruz halinize sizin 😂😂😂 Sizin kadar delüzyonel bir topluluk yok insanlık tarihinde. Doğru, KAP açıklaması yalan ama twitterdaki Fener ve Bjk sayfalarının söyledikleri paralar doğru değil mi 😃😃😃 Neden? Çünkü siz hazımsız fener ve bjk taraftarlarisiniz.

Merak ettim o hesaptaki başka ne tarz paylaşımlar var diye, bakınca buradaki futbolu internetten takip eden kardeşlerin yaptığı yorumların kaynağını bulmuş oldum. Kendi oyuncusuna verdiği maaşı kabul etmezler, 9 alan Sane'ye 15 alıyor derler, Leao'ya 17 alıyor derler ki bunun kaynağı ne merak ettim açıkçası. :D :D
İşleri güçleri algı yapmak. Meyve veren ağacı taşlamaktan kolları yoruldu kollarını kaldıracak halleri kalmadı kendilerine odaklanamıyorlar ki bir türlü. Leao'yu sudan biraz daha pahalıya almışız. Süper transfer hem futbol anlamında hem de maddi olarak.

KAP rakamlarına baktın mı güzel dostum benim :D Aston 8 teklif etti GS 10 verdi aldı. Maşallah iyi tutuşturduk hepinizi. Tebrikler :D :D

1 ay once de 12 milyon teklif etmistiniz. Yine 12'ye anlastiniz. Sonrasinda Aston Villa araya girdi, Emery adamla gorustu. Ingiliz basini Aston Villa'ya kaymaya basladi derken adam tekrar GS'yi secti. Bak 10 milyon verme sansiniz zaten yok. 1 ay once de 12 verdiniz cunku ve o zaman arada Aston bile yoktu. Milan'la odeme konusunda anlasamamistiniz o zaman. 12 vermisken bile adam neredeyse Aston tarafina kayiyordu. Araya birkac milyon daha eklendi belli ki. 4.5 aliyo dediginiz Singo'nun sonradan 6 civari aldigi ortaya cikti. Bak istersen KAP'a aciklama, istersen 20 milyon ver umurumda degil de milleti salak yerine koymaya gerek yok. Bonservisinin 38 olmadigini da belli zaten.

1 ay once de 12 milyon teklif etmistiniz. Yine 12'ye anlastiniz. Sonrasinda Aston Villa araya girdi, Emery adamla gorustu. Ingiliz basini Aston Villa'ya kaymaya basladi derken adam tekrar GS'yi secti. Bak 10 milyon verme sansiniz zaten yok. 1 ay once de 12 verdiniz cunku ve o zaman arada Aston bile yoktu. Milan'la odeme konusunda anlasamamistiniz o zaman. 12 vermisken bile adam neredeyse Aston tarafina kayiyordu. Araya birkac milyon daha eklendi belli ki. 4.5 aliyo dediginiz Singo'nun sonradan 6 civari aldigi ortaya cikti. Bak istersen KAP'a aciklama, istersen 20 milyon ver umurumda degil de milleti salak yerine koymaya gerek yok. Bonservisinin 38 olmadigini da belli zaten.
Biz ne zaman 12 maaş teklif ettik tam olarak? Yagiz Sabuncuoglu bile 12+bonus demiş 2 gün önceki kendisi Deniz Gül için de Porto 30 milyon istiyor diyordu o denli ıskalayan bir gazeteci. Aynı şekilde Yağız Sabuncuoglu temmuz sonunda Fenerbahçe görüşürken Milan'ın 40-45 milyon beklentisi olduğunu yazmış ki biz de 38 milyon + kardan pay vererek aldık. Singo da kap'a 4.8 milyon olarak aciklandi zaten sezon içinde zam yapıldıysa yapılmıştır ki onun da haberi düşerdi 6-7 felan aldığı yok.
Ayni şekilde temmuz sonunda Fener Leao ile görüşürken oyuncunun beklentisini de 10 milyon + bonus olarak iletmiş ki biz de o şekilde kadroya kattık. Her şey açık ortada ama neye diretiyorsunuz merak ediyorum acikcasi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260831_142233_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260831_142233_Samsung Browser.webp
    237,4 KB · Görüntüleme: 8
İngiltere'de vergileri topçular ödüyor, bunu hala bilmeyen mi var? Aston'un verdiği maaşın yarısı vergilere gidince adamın elinde 3.5 milyon kalacak. Kendisi zaten Galatasaray'a gelmeyi istiyordu. Yalan yanlış yerlerde çıkan, Aston Villa taraftarlarının haberlerine de inanıyorsanız daha ne diyeyim.

İngiltere'de vergileri topçular ödüyor, bunu hala bilmeyen mi var? Aston'un verdiği maaşın yarısı vergilere gidince adamın elinde 3.5 milyon kalacak. Kendisi zaten Galatasaray'a gelmeyi istiyordu. Yalan yanlış yerlerde çıkan, Aston Villa taraftarlarının haberlerine de inanıyorsanız daha ne diyeyim.
Osimhen faktörü de var tabi.