Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Merkezi olmayan sınavlarda isterse Google sana tüm altyapısını versin AI için gene hocanın dediklerine çalışmak daha çok işe yarar. Lisede sorulabilecek soru tarzları belli zaten. Yazılı Full tekrar videosu izle yanına da sınav senaryo videoları izleyip bir de MEB kitabını okursan tamamdır.
Ekleme yapıyim bu arada. Mesela anlamadığın paragrafı yapay zekaya "bana basitleştirerek anlat" diye kullanabilirsin. Veya "şu konuda şunun mantığını anlayamadım zihninde canlandırmama yardımcı" olur musun tarzı sorabilirsin. Ancak 1. dönem 1. yazılı konularını anlat dersen orda verimsiz olur AI.
Ekleme yapıyim bu arada. Mesela anlamadığın paragrafı yapay zekaya "bana basitleştirerek anlat" diye kullanabilirsin. Veya "şu konuda şunun mantığını anlayamadım zihninde canlandırmama yardımcı" olur musun tarzı sorabilirsin. Ancak 1. dönem 1. yazılı konularını anlat dersen orda verimsiz olur AI.
895hak
Çalışkan
İnsanlar abartıyor diyorsun.Merkezi olmayan sınavlarda isterse Google sana tüm altyapısını versin AI için gene hocanın dediklerine çalışmak daha çok işe yarar. Lisede sorulabilecek soru tarzları belli zaten. Yazılı Full tekrar videosu izle yanına da sınav senaryo videoları izleyip bir de MEB kitabını okursan tamamdır.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben konudaki yapay zekâ modeli değil de genel olarak yapay zekâ ile ders çalışma hakkında konuştum. Yapay zekâ yardımcı araçtır, asıl bilgiyi işlemesi gereken insan beynidir.