Aldığınız düz fanları üste takmanız gerekli. Böylece ısınıp yükselen havayı tahliye ederler.

Yandaki ve alttaki reverse fanlar da temiz havayı içeri almaya devam eder.

Ekran kartı havayı bloklayamaz çünkü kendisi kullanacak.

Anladım, diyorsunuz ki 2 set reverse tak 1 set düz fan tak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, diyorsunuz ki 2 set reverse tak 1 set düz fan tak.

Screenshot_20260115_010229_Google.webp

Kasanın son hali bu şekilde olsun. Kırmızılar düz fan yani egzoz, maviler ise reverse blade fanlar yani intake. Sizin 3 adet reverse 3 adet düz blade fana ihtiyacınız var.

Yandaki fanları değiştirecekseniz dediğiniz gibi 2 set yani 6 adet reverse blade lazım.

Kasanın son hali bu şekilde olsun. Kırmızılar düz fan yani egzoz, maviler ise reverse Blade fanlar yani intake. Sizin 3 adet reverse 3 adet düz Blade fana ihtiyacınız var.

Yandaki fanları değiştirecekseniz dediğiniz gibi 2 set yani 6 adet reverse Blade lazım.

Anladım hocam şu an birini alabilirim, hangisi öncelikli onu söylerseniz, bir de 45CFM 20dB 1800RPM oranları nasıl sizce?

CFM değeri biraz düşük. Fiyatı uygunsa değerlendirilebilir.
Asiahorse ve Thermalright'ın birçok seçeneği mevcut. Çoğunu ilettim.

Hocam işte uyguna geliyor bu şimdi kasamdaki reverse fan kaliteli sanırsam diyorum ki bu düşük değerleri olan fanı reverse olarak alayım bir de asia horse alayım düz fan olarak 3-3 birinden birini uygun almalıyım.

Hocam işte uyguna geliyor bu şimdi kasamdaki reverse fan kaliteli sanırsam diyorum ki bu düşük değerleri olan fanı reverse olarak alayım bir de asia horse alayım düz fan olarak 3-3 birinden birini uygun almalıyım.

O halde olur.
AsiaHorse'yi reverse alıp, uygun olanı düz alabilirsiniz. İmkan yoksa tersi de olur.

Dosya Ekleri

• IMG_5976.webp
    IMG_5976.webp
    165,8 KB · Görüntüleme: 21
@Silinen üye, diğerinden daha iyi. Arada uçurum yoksa değerlendirin.

Görsel olarak kötü duracak gibi hocam CFM değeri diğerinde düşük evet ama kasanın ısınmasına sebep olacak kadar düşük mü sessiz bir fana benziyor diğeri ayrıca alacağım asiahorse fan ile benzer fiyatları aynı fanların ama görüntü'de önemli benim için mesela bunu almayıp diğerini alsam ısı farkı çok mu uçuk olur zararı ne olur? Sizi de yordum bugün.

Görsel olarak kötü duracak gibi hocam CFM değeri diğerinde düşük evet ama kasanın ısınmasına sebep olacak kadar düşük mü sessiz bir fana benziyor diğeri ayrıca alacağım asiahorse fan ile benzer fiyatları aynı fanların ama görüntü'de önemli benim için mesela bunu almayıp diğerini alsam ısı farkı çok mu uçuk olur zararı ne olur? Sizi de yordum bugün.

Sorun değil, yardım etmek için buradayız. Dehşet bir fark olmaz, diğer fanı alabilirsiniz.