Jezoo

Uzman
Bu anakartı Lexar Thor OC 2x16 32 GB CL38 RAM ile kullanıyordum son gelen BIOS güncellemem ile training methodları değiştiği için uyumsuz çalışmaya başladı.

Vatan'da tahmini 17-19 Mayıs arası gelecek olan RAM indirimlerinden birini kapmaya çalışacağım.

Sizin RAM öneriniz nedir sorunsuz bu anakartla AM5 sistemde ne çalışır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Patriot Venom 6000MHz CL30 ya da herhangi bir CL 28-30 alabilirsin, Max CL32.

Eğer indirime girerse bu ürünleri almayı düşünüyorum sizce stabil çalışır mı?

64 GB sıkıntı yaşatır mı?

Bu anakartı Lexar Thor OC 2x16 32 GB CL38 RAM ile kullanıyordum son gelen BIOS güncellemem ile training methodları değiştiği için uyumsuz çalışmaya başladı.

Vatan'da tahmini 17-19 Mayıs arası gelecek olan RAM indirimlerinden birini kapmaya çalışacağım.

Sizin RAM öneriniz nedir sorunsuz bu anakartla AM5 sistemde ne çalışır.

Bank Refresh Mode ayarı NORM iken sorun var mı?

Render almıyorsan 2x16 dışına taşmayın, AM5'te problem. IMC tırt AMD'nin. 1:1 mod zorluyor DR 2x32.

Evet hocam, sorun hala devam ediyor. Denemediğim şey kalmadı, maalesef bıktım. Yenisini alıp kurtulayım dedim.

Giriş seviye kartlarda Micron kullanılamıyor. Yapacak bir şey yok o konuda, B850/X870 denense belki problem olmazdı ya da Train algoritması NORM değiştikten sonra düzelirdi. %50 şans var.

48'de problem yaşar mıyım hocam, almışken biraz yüksek almak istiyorum.

Hocam vaktim var iken Vatan indirimlerini bekleyeceğim. Tabii ki eğer olursa orası bilinmiyor, oradan bir öneriniz var mı?

Çünkü bu ürün orada yok.