Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
T-Create 2x16 7200 MHz CL34 RAM, ASUS B650M-R ile uyumlu çalışır mı?
RAM'in ülkeye girişi görünmüyor. Birisinden alacağım, kendisi Amerika'dan bir arkadaşının önerisiyle almış, ülkeye sokmuş. B650M-R anakartım ile bu RAM stabil çalışır mı?
AMD işlemcilerde bu RAM frekanslarına çıkmak neredeyse imkansız gibi diye biliyorum. Genelde çok tepe model AMD setuplarda bile CL30 6000Mhz kullanıyorlar.
Pardon imkansız değilmiş, sadece özellikle oyunlar için Sweetspot olayını etkiliyormuş, daha kararlı bir sistem için 6000Mhz daha uygunmuş genel olarak, bununla birlikte daha yüksek RAM frekansları elbet oluyormuş.
RAM'in ülkeye girişi görünmüyor. Birisinden alacağım, kendisi Amerika'dan bir arkadaşının önerisiyle almış, ülkeye sokmuş. B650M-R anakartım ile bu RAM stabil çalışır mı?
Uyumluluk konusunda sıkıntı olmaz da anakart ya da memory controller kaynaklı sıkıntı varsa problem yaşarsın. RAM'lerde bir kusur yoksa alıp denemende sakınca yok. 2. elden RAM alım satım her daim risklidir, bunu bilerek alışveriş yapın.