Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O zaman yukarda arkadaşların dediği gibi format at düzelir%98 sağlıklı görünüyor
Bu ayarları yaptım işe yaramıyor.
Neden olduğunu bilmiyorum ancak format atmanızı öneririm. Büyük ihtimal format atınca düzelir.2021 yılında aldığım SSD'ye sahip ASUS D515'da model bilgisayarım yaklaşık açma tuşuna bastıktan 5 dakika sonra açılıyor sebebi ne olabilir?
Fotoğraftaki gibi takılıyor.
Eki Görüntüle 124913
MaveNN
Başarılı
2021 yılında aldığım SSD'ye sahip ASUS D515'da model bilgisayarım yaklaşık açma tuşuna bastıktan 5 dakika sonra açılıyor sebebi ne olabilir?
Eki Görüntüle 124913
Sürücü problemi, SSD problemi, veya sistemi ağırlatan birkaç şey bu soruna teşkil olabilir format atmayı deneyin problem hala devam ediyor ise SSD'nin sağlığını kontrol edin.
yusufumm07
Üstün
1. Hızlı başlatmayı aç, güç seçeneklerinden.2021 yılında aldığım SSD'ye sahip ASUS D515'da model bilgisayarım yaklaşık açma tuşuna bastıktan 5 dakika sonra açılıyor sebebi ne olabilir?
Eki Görüntüle 124913
2. Görev yöneticisinden başlangıç programlarını kapat.
vektor
Çalışkan
%98 sağlıklı görünüyorHard Disk Sentinel'den disk sağlığına ve performansına bakın.
Bu ayarları yaptım işe yaramıyor.1. Hızlı başlatmayı aç, güç seçeneklerinden.
2. Görev yöneticisinden başlangıç programlarını kapat.
O zaman başlangıçta sistemi ağırlatan bir uygulama olabilir.
yusufumm07
Üstün
O zaman yukarda arkadaşların dediği gibi format at düzelir%98 sağlıklı görünüyor
Bu ayarları yaptım işe yaramıyor.
vektor
Çalışkan
Formatsız bir çözüm aramıştım ama galiba son çare format atacağım.O zaman yukarda arkadaşların dediği gibi format at düzelir
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli