Detaylar
Kim cevapladı?eren28tr
Uzman
Ekledim doğrulama sayfasını vermiyor kabattım sabah uğraşırım çok sinir oldum sağ ol.
Evet.
Tamam o routerın kurulumu sıkıntılı biraz.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Sıkıntılı değil TurkNet kullanıyorum. Tek seferde kurdum bendeki de aynı modem. Cihaz bu arada yarı router. Telekom ile Vodafone tam şifreyi vermiyor başıma gelmişti başka bir yere kurulum yapmak için. Kendi modemlerini kullandırmak için yapıyorlar. Telefonla bile aramıştık ama doğru şifreyi vermiyorlar. En sonunda modem desteği yok deyip çıkıyorlar.
eren28tr
Uzman
Sıkıntılı değil TurkNet kullanıyorum. Tek seferde kurdum bendeki de aynı modem. Cihaz bu arada yarı router. Telekom ile Vodafone tam şifreyi vermiyor başıma gelmişti başka bir yere kurulum yapmak için. Kendi modemlerini kullandırmak için yapıyorlar. Telefonla bile aramıştık ama doğru şifreyi vermiyorlar. En sonunda modem desteği yok deyip çıkıyorlar.
Ben farklı router kullanıyorum sıkıntı yok.
eren28tr
Uzman
eren28tr
Uzman
Eki Görüntüle 59491modem arayüzüne girmeye çalışıyorum internet bağlantısı olduğu halde bu uyarıyı veriyor ne yapabilirim?
Modem arayüzüne öyle değil giremiyorsun 192.168.1.1 yazacaksın her modemde değişebilir bu sayı ama genelde aynıdır çoğu modemde modemin arkasında yazar.
asya41
Uzman
Modem arayüzüne öyle değil giremiyorsun 192.168.1.1 yazacaksın her modemde değişebilir bu sayı ama genelde aynıdır çoğu modemde modemin arkasında yaz
Yazıp da deniyorum zaten yine aynı uyarıyı veriyor asusla iletişime geçtim windows güvenlik duvarına bu siteyi eklemwniz gerekiyor diyod nasıl yapabilirimModem arayüzüne öyle değil giremiyorsun 192.168.1.1 yazacaksın her modemde değişebilir bu sayı ama genelde aynıdır çoğu modemde modemin arkasında yazar.
eren28tr
Uzman
Yazıp da deniyorum zaten yine aynı uyarıyı veriyor ASUS'la iletişime geçtim Windows güvenlik duvarına bu siteyi eklemwniz gerekiyor diyord nasıl yapabilirim?
Telefondan ya da gizli modda deneyince yinemi aynı hatayı veriyor.
asya41
Uzman
EvetTelefondan ya da gizli modda deneyince yinemi aynı hatayı veriyor.