Tamam o routerın kurulumu sıkıntılı biraz.

Sıkıntılı değil TurkNet kullanıyorum. Tek seferde kurdum bendeki de aynı modem. Cihaz bu arada yarı router. Telekom ile Vodafone tam şifreyi vermiyor başıma gelmişti başka bir yere kurulum yapmak için. Kendi modemlerini kullandırmak için yapıyorlar. Telefonla bile aramıştık ama doğru şifreyi vermiyorlar. En sonunda modem desteği yok deyip çıkıyorlar.

Sıkıntılı değil TurkNet kullanıyorum. Tek seferde kurdum bendeki de aynı modem. Cihaz bu arada yarı router. Telekom ile Vodafone tam şifreyi vermiyor başıma gelmişti başka bir yere kurulum yapmak için. Kendi modemlerini kullandırmak için yapıyorlar. Telefonla bile aramıştık ama doğru şifreyi vermiyorlar. En sonunda modem desteği yok deyip çıkıyorlar.

Ben farklı router kullanıyorum sıkıntı yok.

1000006842.webp
modem arayüzüne girmeye çalışıyorum internet bağlantısı olduğu halde bu uyarıyı veriyor ne yapabilirim

Modem arayüzüne öyle değil giremiyorsun 192.168.1.1 yazacaksın her modemde değişebilir bu sayı ama genelde aynıdır çoğu modemde modemin arkasında yaz

Modem arayüzüne öyle değil giremiyorsun 192.168.1.1 yazacaksın her modemde değişebilir bu sayı ama genelde aynıdır çoğu modemde modemin arkasında yazar.
Yazıp da deniyorum zaten yine aynı uyarıyı veriyor asusla iletişime geçtim windows güvenlik duvarına bu siteyi eklemwniz gerekiyor diyod nasıl yapabilirim