ASUS Dual 6750 XT görüntü bozulmaları ve WattMan hatası nasıl çözülür?

Bundan önce durduk yere "no signal" hatası verip sürücü kendi ayarlarını sıfırlıyordu fakat herhangi bir oynama yapılmamıştı sürücü üzerinden. no Signal'i çözdüm fakat şimdi de görüntü bozulması (masaüstüne veya oyuna geçtikten sonra FPS veya Hz bayağı düşüyor), bir video veya sekme tam ekranda değilken ekran bayağı titriyor bu sorun sekmelerde çok nadir olsa da eğer YouTube üzerinden bir video izliyorsam ve bunu sinema modu veya normal şekilde izliyorsam ekran titriyor veya dalgalanıyor, LoL/CS2/Valorant/R6S fark etmeksizin oynadığım her oyunda WM veriyor ve rastgele. 1 hafta önce bir problem yoktu bu hafta başında sinyal hataları almaya başladım ve GPU soketini kontrol, güç kablolarını kontrol ettikten sonra BIOS'umu sıfırlayıp DDU ile eski sürücüyü kaldırıp güncel Pro sürücüsünü kurdum fakat daha beter oldu her şey. GPU kaynaklımı yazılımmı cortlattı ne olduğunu anlamadım. Kullandığım monitör G24F-2 ve GPU modelim ASUS Dual 6750 XT OC versiyonu. Eğer dosya paylaşmam gerekiyorsa hangi dosyaları paylaşmam lazım veya yardımcı olabilecek ne yükleyebilirim foruma hatayı tespit etmek için?

@Recep Baltaş

Olur mu bilmiyorum ama Core Clock'u 250 MHz düşürün. En düşük frekans'da düşürdüğünüz değerin 100 MHz altına getirip deneyin bakalım.

Hocam her sürüm güncellemesinden önce karta yaptığınız ayarları kaydedip standart hale getirin. X sürümünde stabil iken X2 sürümde sorun yaşadığımı biliyorum.

Herhangi ayar yok stok ayarlardayım. Yaptığım maksimum ayar doygunluğu fullemek .

Hocam standart ayarlarda her şeyi sıfırlayın format atın vs. hala sorun varsa donanımsaldır. Ekran kartı da olabilir başka bir şeyde.

Hocam standart ayarlarda her şeyi sıfırlayın format atın vs. hala sorun varsa donanımsaldır. Ekran kartı da olabilir başka bir şeyde.

Attım. Sorun yok şu 1-2 gündür ondan önce 23.12.1 sürücüsüne geçtim geri. Ek olarak RAM'leri çıkartıp taktım.

Daha çözülmedi.

League of Legends oynarken alıyorum sinir bozucu. Keşke 3060 Ti alsaydım dedirtiyor artık.

Ek olarak oyun ortasında görüntü donuyor Alt Tab atmadan düzelmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…