Bundan önce durduk yere "no signal" hatası verip sürücü kendi ayarlarını sıfırlıyordu fakat herhangi bir oynama yapılmamıştı sürücü üzerinden. no Signal'i çözdüm fakat şimdi de görüntü bozulması (masaüstüne veya oyuna geçtikten sonra FPS veya Hz bayağı düşüyor), bir video veya sekme tam ekranda değilken ekran bayağı titriyor bu sorun sekmelerde çok nadir olsa da eğer YouTube üzerinden bir video izliyorsam ve bunu sinema modu veya normal şekilde izliyorsam ekran titriyor veya dalgalanıyor, LoL/CS2/Valorant/R6S fark etmeksizin oynadığım her oyunda WM veriyor ve rastgele. 1 hafta önce bir problem yoktu bu hafta başında sinyal hataları almaya başladım ve GPU soketini kontrol, güç kablolarını kontrol ettikten sonra BIOS'umu sıfırlayıp DDU ile eski sürücüyü kaldırıp güncel Pro sürücüsünü kurdum fakat daha beter oldu her şey. GPU kaynaklımı yazılımmı cortlattı ne olduğunu anlamadım. Kullandığım monitör G24F-2 ve GPU modelim ASUS Dual 6750 XT OC versiyonu. Eğer dosya paylaşmam gerekiyorsa hangi dosyaları paylaşmam lazım veya yardımcı olabilecek ne yükleyebilirim foruma hatayı tespit etmek için?
Hocam her sürüm güncellemesinden önce karta yaptığınız ayarları kaydedip standart hale getirin. X sürümünde stabil iken X2 sürümde sorun yaşadığımı biliyorum.
Hocam her sürüm güncellemesinden önce karta yaptığınız ayarları kaydedip standart hale getirin. X sürümünde stabil iken X2 sürümde sorun yaşadığımı biliyorum.